STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας από την αρχή"

Σφαιρόπουλος: "Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας από την αρχή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στον απόλυτο έλεγχο ρυθμό της ομάδας του στο Λαύριο, ενώ ο Χρήστος Σερέλης ήθελε να δει τους παίκτες του να κοντράρουν τους Πειραιώτες όσο καλύτερα μπορούν.

Ο Ολυμπιακός νίκησε στο Λαύριο την τοπική ομάδα με 80-64. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, οι προπονητές των δύο ομάδων, Γιάννης Σφαιρόπουλος και Χρήστος Σερέλης, μίλησαν για το ματς.

Ο Γιάννης Σφαιρόπολος είπε τα εξής: "Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο παρουσιαστήκαμε αρκετά σοβαροί. Αρχίσαμε το ματς καλά αμυντικά, δεχτήκαμε μόλις δέκα πόντους στην πρώτη περίοδο. Επιβάλλαμε τον ρυθμό μας από την αρχή, πήγαμε σε διψήφιες διαφορές, στην τελευταία περίοδο στην αρχή το Λαύριο βρήκε ρυθμό, εμείς χαλαρώσαμε στην άμυνα, αλλά μετά το τάιμ άουτ ελέγξαμε και πάλι το παιχνίδι. Και κερδίσαμε το ματς. Καλή συνέχεια στο Λαύριο και στον κόουτς προσωπικά".

Σερέλης: "Θέλαμε να δούμε που βρισκόμαστε με τον Ολυμπιακό"

Ο Χρήστος Σερέλης τόνισε: " Καλησπέρα και από εμένα, στο αποψινό ματς προφανώς και δεν είχαμε υπολογίσει τους δύο βαθμούς αλλά θέλαμε να δούμε που βρισκόμαστε για τη δύσκολη συνέχεια. Ο Ολυμπιακός είχε τον έλεγχο του ματς στο μεγαλύτερο διάστημα του. Εμείς είχαμε ένα καλό διάστημα στην τελευταία περίοδο σε αυτά που μας έδινε ο Ολυμπιακός. Πλησιάσαμε τον Ολυμπιακό, του βάλαμε κάποια δύσκολα και θεωρώ πως δείξαμε το στοιχείο που είχαμε πέρσι, ότι δεν τα παρατάμε. Χαίρομαι που αυτό το στοιχείο δεν το έχουμε χάσει. Και τα λέω αυτά σκεφτόμενος ότι χάσαμε ένα ματς στην Πάτρα γιατί δεν εμφανιστήκαμε για ένα ημίχρονο στην Πάτρα. Τώρα προετοιμαζόμαστε για το ματς στην Αμαλιάδα, θα προσπαθήσουμε εκεί να κάνουμε την πρώτη μας εκτός έδρας νίκη. Καλή συνέχεια στον κόουτς και στον Ολυμπιακό".

Ματ Λοτζέσκι: «Είμαι χαρούμενος με τον τρόπο που παίξαμε σήμερα τόσο σοβαρά. Μετά από δύο τόσο δύσκολα ματς στην Ευρωλίγκα, ήταν πολύ σημαντικό πως εμφανιστήκαμε συγκεντρωμένοι. Καλή συνέχεια στο Λαύριο, εμείς κοιτάζουμε πλέον το παιχνίδι με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ».

Παναγιώτης Τσίρος: «Ευχαριστούμε τον κόσμο του Λαυρίου που ήρθε και μας στήριξε. Καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα στον Ολυμπιακό. Έχουμε μια δύσκολη συνέχεια με τον Κόροιβο, όσο για το σημερινό ματς, θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, παρά τις απουσίες που είχαμε, θεωρώ πως έως ένα σημείο τα καταφέραμε. Πλέον κοιτάζουμε το ματς με τον Κόροιβο στο οποίο πρέπει να τα δώσουμε όλα».

Ιωάννης Παπαπέτρου: «Χαλαρώσαμε λίγο προς το τέλος και δεν το θέλαμε αυτό. Δεν είναι μόνο στα λόγια αυτό, αλλά και στην πράξη. Μπορούσαμε να έχουμε κάνει το παιχνίδι πιο εύκολο εάν είχαμε κρατήσει τη συγκέντρωση μας για 40 λεπτά και όχι λιγότερο».

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ