ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σφαιρόπουλος: "Δεν κοιτάμε την διαφορά, κάναμε απλά το 1-0"

Σφαιρόπουλος: "Δεν κοιτάμε την διαφορά, κάναμε απλά το 1-0"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλησε να ρίξει τους τόνους, σχολιάζοντας πως ο Ολυμπιακός έκανε απλά το 1-0, αλλά έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Χάντερ: "Δεν είναι αυτή η πραγματική ΑΕΚ".

Ο Ολυμπιακός νίκησε εύκολα την ΑΕΚ στο ΣΕΦ με το επιβλητικό σκορ 93-58 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά των playoffs. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος θέλησε να ρίξει τους τόνους και έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είπε τα εξής: "Σήμερα απλά κάναμε το 1-0 και τίποτα παραπάνω. Κάναμε το παιχνίδι μας και επιβάλλαμε τον ρυθμό μας. Ήμασταν πολύ καλοί σε άμυνα και επίθεση. Δείξαμε τρομερή ενέργεια και διάθεση για να παλέψουμε για κάθε μπάλα και αυτό με ικανοποίησε. Δεν κοιτάμε την διαφορά, κάναμε μόνο το 1-0 και τίποτα παραπάνω. Δεν είναι αυτή η εικόνα της ΑΕΚ. Σίγουρα θα θέλουν να αντιδράσουν στο επόμενο ματς και θα παρουσιαστούν καλύτεροι".

Χάντερ: "Δεν είναι αυτή η εικόνα της ΑΕΚ"

Ο Οθέλο Χάντερ σχολίασε τα εξής: "Παίξαμε εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση. Εφαρμόσαμε το πλάνο μας στο παρκέ και και κάναμε καταπληκτικό παιχνίδι. Λειτουργήσαμε πολύ καλά σαν σύνολο. Δεν είναι αυτή η πραγματική ΑΕΚ. Θα έρθει πιο δυνατή στο επόμενο παιχνίδι και θα πρέπει να προετοιμαστούμε ακόμη καλύτερη για τον δεύτερο ημιτελικό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ