STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σφαιρόπουλος: "Δεν είμαι ευχαριστημένος από το πρώτο ημίχρονο"

BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είχε παράπονα από το κακό και νωθρό πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως υπήρχε έλλειψη συγκέντρωσης. Μέξας: "Ντροπή η εικόνα μας στα τελευταία 15 λεπτά".

Ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο ήταν ισοπαλία με τα Τρίκαλα (31-31), με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει παράπονα από τους παίκτες του για εκείνο το διάστημα, επισημαίνοντας πως υπήρξε νωθρότητα, έλλειψη συγκέντρωσης, αλλά και κακό διάβασμα παιχνιδιού από τους παίκτες του.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος σχολίασε τα εξής: "Όπως είναι προφανές, δεν μπορώ να είμαι ευχαριστημένος για όλη την διάρκεια του αγώνα. Μπήκαμε νωθρά στο ματς, δεν είχαμε συγκέντρωση και κάναμε εύκολα το λάθος στην άμυνα. Επιθετικά στο πρώτο ημίχρονο δεν λειτουργήσαμε σαν ομάδα. Ο καθένας λειτουργούσε με βεβιασμένες προσπάθειες. Δεν γύρισε η μπάλα, δεν βλέπαμε τι μας έδινε η αντίπαλη άμυνα. Αμυντικά είμαι ικανοποιημένος, αλλά στην επίθεση είχαμε πρόβλημα στο πρώτο μέρος.

Πιστεύω πως στο δεύτερο μέρος παίξαμε το μπάσκετ που έπρεπε να παίξουμε. Με συγκέντρωση. Χτίσαμε τις βάσεις μετά και πήραμε μία εύκολη νίκη. Κρατάμε τα θετικά από το δεύτερο μέρος, αλλά και τα αρνητικά του πρώτου. Χάσαμε πολλά ελεύθερα σουτ, τόσο δίποντα, όσο και τρίποντα. Είχαμε έλλειψη συγκέντρωσης.

Είναι άσχημο να παίζεις σε άδειο γήπεδο. Οι άδειες εξέδρες δεν βοηθούν το άθλημα. Όταν παίζεις κεκλεισμένων των θυρών είναι άσχημο για όλους".

Μέξας: "Ψάχνουμε την ταυτότητα μας, ντροπή η εικόνα μας τα τελευταία 15 λεπτά"

Ο προπονητής των Τρικάλων, Κώστας Μέξας, σχολίασε πως: "Για εμάς το παιχνίδι ήταν μία ευκαιρία να παίξουμε απέναντι στον Ολυμπιακό και να δούμε κάποια πράγματα, δουλεύοντας όλοι μαζί. Προσπαθούμε να βρουμε ρυθμό σε άμυνα και επίθεση. Για 25 λεπτά ήμασταν ανταγωνιστικοί και στη σωστή κατεύθυνση. Στα τελευτάια 15 λεπτά ήμασταν αποκαρδιωτικοί. Είχαμε κακή νοοτροπία.

Πνευματικά όταν στράβωσε το ματς, δεν το χειριστήκαμε σωστά. Είναι κάτι που μας απασχολεί. Δεν γίνεται να χανόμαστε έτσι, όταν πάει κάτι στραβά. Ήταν ντροπή η εικόνα μας στα τελευταία 15 λεπτά. Δεν τρέφαμε αυταπάτες πως θα μπορούσαμε να κερδίσουμε, είχαμε και αρκετά φάουλ με τους ψηλούς, αλλά θέλαμε να ήμασταν πιο ανταγωνιστικοί στο τέλος. Δεν γίνεται να περάσει έτσι αυτό που έγινε τα τελευταία λεπτά.

Ψάχνουμε την ταυτότητα μας και κάποια πράγματα πρέπει να αλλάξουν. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό,καλή συνέχεια στην Ευρώπη. Να μείνει μακριά από τραυματισμούς και να βρεθεί επιτέλους έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεση του".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ