STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σερέλης: "Θέλουμε να στηρίξουμε τα νέα παιδιά"

Σερέλης: "Θέλουμε να στηρίξουμε τα νέα παιδιά"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής του Λαυρίου Χρήστος Σερέλης μίλησε στην εκπομπή “Πάμε αποδυτήρια” και στον Άκη Δημακό και τον Γιάννη Λαμπίρη μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου με 69-67.

Στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" και στον Άκη Δημακό και τον Γιάννη Λαμπίρη μετά τη νίκη επί του Ρεθύμνου με 69-67 φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Λαυρίου Χρήστος Σερέλης, μιλώντας για τη νίκη επί του Ρεθύμνου.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το ότι είναι στο Λαύριο 11 χρόνια: “Δεν είναι εύκολο να είσαι τόσα χρόνια σε μια ομάδα. Είμαι όμως παιδί του Λαυρίου, παιδί της ομάδας. Σε εμάς έχουν αλλάξει διοικήσεις αλλά όχι ο προπονητής. Προφανώς όλοι εκτίμησαν ότι γίνεται κάτι καλό στην ομάδα”.

Για την ομάδα: “Έχουμε έναν κορμό στον οποίο στηριζόμαστε, γνωρίζοντας τις αδυναμίες του. Δεν θεωρούμε ότι είμαστε καλοί σε όλους τους τομείς. Μετράει πάνω απ΄ όλα η ομάδα και πως ένας παίκτης βοηθάει και καλύπτει τον άλλο. Όταν συμβαίνουν αυτά, η ομάδα μπορεί να υποσκελίσει πιο δυνατές ομάδες. Δουλεύουμε φέτος πολύ σε αυτό το κομμάτι και στην ψυχολογία. Δεν έχουμε κάνει αλλαγή στους ξένους. Τους λέω να μην βλέπουν τι γίνεται στις άλλες ομάδες. Θα προσπαθήσουμε να μείνουμε μέχρι το τέλος η ίδια ομάδα. Αν χρειαστεί θα κάνουμε κάποια αλλαγή, αλλά θα εξαντλήσουμε τα περιθώρια. Έχουμε δυνατότητα για ακόμη δύο προσθήκες, αλλά θέλουμε να στηρίξουμε τα νέα παιδιά που είναι στην ομάδα”.

Για τον κόσμο: “Ο κόσμος είναι ο παίκτης που δεν περιμέναμε να έχουμε. Μας έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Μάλιστα, απ΄ ότι μαθαίνω υπάρχει μεγάλη ζήτηση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό”.

Για το πως διαχειρίστηκαν οι παίκτες την βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό: “Έχουμε νέα παιδιά στην ομάδα αλλά και εμείς ως προπονητές είμαστε πρωτάρηδες στην Α1΄. Την εβδομάδα μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, ήταν εντυπωσιακή η αντίδραση των παικτών και η απόδοσή τους στις προπονήσεις. Θέλαμε να ετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι και να ξεχάσουμε όσο πιο γρήγορα μια τόσο βαριά ήττα. Απ΄ όλα τα παιχνίδια πρέπει να μαθαίνεις και εμείς διδαχθήκαμε από το πόσο σοβαρός ήταν ο Ολυμπιακός καθ΄όλη τη διάρκεια του αγώνα. Και εμείς πάντως από την πλευρά μας προσπαθήσαμε να παίξουμε χωρίς να σκεφτόμαστε με πόσο θα χάσουμε. Εκείνη την μέρα όμως ήμασταν κακοί σε όλους τους τομείς”.

Για το πρωτάθλημα της Basket League: “Ο Κολοσσός πάει πολύ καλύτερα απ΄΄οτι περίμεναν οι περισσότεροι. Δεν με εκπλήσσει ο Κόροιβος Αμαλιάδας, επειδή είχε δείξει καλά δείγματα από πέρσι. Το Ρέθυμνο δεν πάει σύμφωνα με τις προβλέψεις. Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από πέρσι, ενώ ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είχε προβλήματα με τους ξένους και όπως όλα δείχνουν θα κάνει αλλαγές”.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ