STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σερέλης: "Η τύχη μάς βοήθησε"

Σερέλης: "Η τύχη μάς βοήθησε"
INTIME SPORTS

Το Λαύριο πήρε την εκτός έδρας νίκη στο Ζηρίνειο, επικρατώντας της Κηφισιάς (79-82), με τον Χρήστο Σερέλη να τονίζει πως η τύχη ήταν -αυτή τη φορά- με το μέρος της ομάδας του. "Έχουμε θέληση", τόνισε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου.

Η τρίτη ήταν και... φαρμακερή για το Λαύριο, που πανηγύρισε στο Ζηρίνειο την πρώτη νίκη της ιστορίας του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Οι νεοφώτιστοι επιβλήθηκαν εκτός έδρας της Κηφισιάς με 82-79 , με τους "κόκκινους" να καταθέτουν πάντως ένσταση λόγω του καλαθιού του Δημήτρη Μαυροειδή, που δεν μέτρησαν οι διαιτητές.

Όντας φανερά ικανοποιημένος από την επικράτηση της ομάδας του, ο Χρήστος Σερέλης είπε πως " και οι δύο ομάδες σήμερα άξιζαν τη νίκη. Το ματς κρίθηκε σε μια φάση. Θα ήταν πολύ σκληρό για μας να χάσουμε και τρίτο παιχνίδι στο τέλος. Η τύχη μας βοήθησε σήμερα. Με τον Άρη την άλλη βδομάδα θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Είναι μια καλή νίκη σήμερα αν και η Κηφισιά είναι στις ομάδες που θα είναι από πάνω μας βαθμολογικά. Καλή συνέχεια εύχομαι", με τον Μιχάλη Περράκη να προσθέτει:

" Είναι τεράστια νίκη για μας. Τα άλλα δύο ματς τα χάσαμε στις λεπτομέρειες. Είμαστε νεοφώτιστοι και άπειροι. Αυτή η νίκη είναι σημαντική για ολόκληρη την πόλη του Λαυρίου. Έχει γίνει τεράστια προσπάθεια για να υπάρχει αυτή η ομάδα. Τόσα χρόνια αγωνιζόμαστε για την ομάδα. Με τον Άρη θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και στόχος μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία".

Παπαθεοδώρου: "Δεν αλλάζει κάτι η ήττα"

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε πως " ήταν ένα όμορφο παιχνίδι. Το Λαύριο στο πρώτο ημίχρονο μας δημιούργησε προβλήματα με τα 8 τρίποντα. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος βελτιώσαμε την άμυνά μας καθώς στην επίθεση δεν είχαμε πρόβλημα και περάσαμε μπροστά στο σκορ. Χάσαμε στο τέλος βέβαια. Αυτή η ήττα δεν αλλάζει κάτι στο μυαλό μας όπως τίποτα δεν άλλαξε και με τη νίκη της προηγούμενης βδομάδας επί του ΠΑΟΚ. Είμαστε μια νεανική ομάδα, δουλεύουμε κάθε μέρα σκληρά και πάνω απ’ όλα έχουμε θέληση οπότε θα έρθουν και τα θετικά αποτελέσματα. Συγχαρητήρια στο Λαύριο και καλή συνέχεια".

Τέλος, ο Λεωνίδας Κασελάκης είπε πως " ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Ανέβηκαν όλοι στο τρίποντο λόγω της απουσίας του ψηλού. Βελτιώσαμε την άμυνά μας και φέραμε το ματς στα μέτρα μας. Δε θα σχολιάσω την τελευταία φάση. Όλοι πάντως λένε ότι το καλάθι του Μαυροειδή ήταν εντός χρόνου. Πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας. Δουλεύουμε πολύ σκληρά και θα καταφέρουμε να βγάλουμε τα θετικά μας στοιχεία μέσα στο παρκέ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ