STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σερέλης: "Δεν τελειώσαμε ακόμα..."

Σερέλης: "Δεν τελειώσαμε ακόμα..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Το Λαύριο πήρε την εντός έδρας νίκη απέναντι στον Αρκαδικό (79-67) μεγαλώνοντας την απόσταση από τη διακεκαυμένη ζώνη. Διαβάστε τι δήλωσαν οι Χρήστος Σερέλης και Γιάννης Καστρίτης.

Νίκη - μισή παραμονή πήρε απόψε (12/3) το Λαύριο, που έκαμψε δίχως ιδιαίτερη δυσκολία την αντίσταση του Αρκαδικού για να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από τις θέσεις που οδηγούν στην Α2 κατηγορία.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Χρήστος Σερέλης δήλωσε πως " πετύχαμε μία πάρα πολύ σημαντική νίκη, την πιο σημαντική μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Είχαμε λίγο άγχος στην αρχή αλλά μας βοήθησε πάρα πολύ ο Κρούμπαλι με πολλά επιθετικά ριμπάουντ και αντίστοιχα καλάθια στο πρώτο δεκάλεπτο που δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι στην άμυνα και ήμασταν μέσα στο παιχνίδι στην ουσία στο δεύτερο και στο τρίτο δεκάλεπτο παίξαμε καταπληκτική άμυνα παίξαμε την άμυνα που έπρεπε να παίξουμε και παίξαμε σε πάρα πολλά παιχνίδια. Δεχθήκαμε στα 27 λεπτά νομίζω 19 πόντους και χτίσαμε μία διαφορά η οποία ήταν καθοριστική για την έκβαση του αγώνα και για το αποτέλεσμα του αγώνα, το οποίο αποτέλεσμα μας δίνει την δυνατότητα και σε ισοβαθμία όπως ξέρετε με τον Αρκαδικό να είμαστε από πάνω αφού καλύψαμε την διαφορά των 8 πόντων", ενώ συνέχισε λέγοντας:

" Θέλω να ευχαριστήσω τους παίχτες που κάνουν πολύ μεγάλη προσπάθεια, υπήρχε άγχος όλη την εβδομάδα αυτή τελικά το διαχειρίστηκαν με σωστό τρόπο, όλους τους παίχτες και αυτούς που παίξανε και αυτούς είναι εκτός δωδεκάδας γιατί ήμαστε πάρα πολλοί στην προπόνηση και βοηθάνε πάρα πολύ τα υπόλοιπα παιδιά, να ευχαριστήσω τον κόσμο ο οποίος είναι πάρα πολύ καλός μας δίνει πολύ μεγάλη ώθηση είναι κοντά μας και όταν δεν παίζουμε καλά και όταν δεν έχουμε καλό ρυθμό μας βοηθάει. Σπάνια πραγματικά στα γήπεδα βλέπεις τέτοιες ατμόσφαιρες στην Ελλάδα να μην υπάρχει καθόλου γκρίνια όταν η ομάδα δεν έχει ρυθμό. Φυσικά να ευχαριστήσω και τους συνεργάτες μου όλους διότι κάναμε μία καλή προετοιμασία και κερδίσαμε το παιχνίδι θα έλεγα σχετικά εύκολα στο τέλος παρόλο το άγχος που φαινότανε ότι υπήρχε σαν παιχνίδι φαινόταν ότι το είχαμε καθαρίσει".

Αναφορικά με την προσπάθεια της ομάδας του για την παραμονή, σχολίασε: " Δεν έχουμε τελειώσει όμως δεν έχουμε μείνει στην κατηγορία χρειαζόμαστε ακόμα και άλλες νίκες, όλα εξαρτώνται από εμάς, εμείς αν συνεχίσουμε στα υπόλοιπα παιχνίδια τα λίγα που έχουν απομείνει με τον ίδιο ρυθμό τον ίδιο στόχο θα καταφέρουμε τον στόχο μας είμαστε πολύ κοντά αλλά πάντα ο στόχος επιτυγχάνεται όταν βαθμολογικά πλέον δεν θα σε ενδιαφέρει αν θα χάσεις αν θα κερδίσεις. Αυτή τη στιγμή μας ενδιαφέρει και έχουμε παιχνίδια να κερδίσουμε και ελπίζω στην συνέχεια να πάρουμε και τα παιχνίδια που χρειαζόμαστε για μείνουμε στην κατηγορία".

Από την πλευρά του, ο Σάκης Γιαννακόπουλος είπε: " Θα ήθελα να αφιερώσω τη νίκη μας στο Νεκτάριο που έφυγε γρήγορα από κοντά μας άδικα και πρόωρα ήταν φίλος της ομάδας μας παρακολουθούσε μας εμψύχωνε όλα αυτά τα χρόνια από τις τοπικές κατηγορίες και πρώην αθλητής του Συλλόγου, ήταν κρίμα αυτό που έγινε. Όσο για εμάς κάνοντας μια ανασκόπηση όλης της σεζόν θεωρώ ότι ήταν πάρα πολύ άδικο να φτάσει η σαιζόν η δικιά μας να κρίνεται σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό από το σημερινό παιχνίδι θεωρώ ότι πολύ εύκολα θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει μία ή δύο νίκες ακόμα και να μην χρειαζόταν να φτάσουμε σε αυτό το σημείο.

Καλώς ή κακώς φτάσαμε ήτανε λίγο περίεργο κανείς δεν ήξερε πως θα ανταπεξέλθει η ομάδα μας σε αυτή την κατάσταση στο παιχνίδι χωρίς αύριο ουσιαστικά όπως ήταν και ο Αρκαδικός βέβαια, βγάλαμε πάθος, βγάλαμε ενέργεια θεωρώ ότι είχαμε διαβάσει καλά το παιχνίδι και τελικά δώσαμε τον ρυθμό που θέλαμε ξεκινώντας πάντα από την άμυνα και καταφέραμε να πάρουμε αυτή την μεγάλη νίκη καθώς και την διαφορά που ήταν δευτερεύον ή και τριτεύον ως στόχος της ομάδας μας. Θα προσπαθήσουμε από εδώ και πέρα να πάρουμε στα υπόλοιπα 4 παιχνίδια τις νίκες που θα μπορέσουμε και αυτό όπου μας βγάλει".

Σερέλης: "Δεν τελειώσαμε ακόμα..."
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Καστρίτης: "Δεν υπάρχει χώρος για απογοήτευση"

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιάννης Καστρίτης δήλωσε αρχικά πως " όπως πολύ σωστά είπε και ο Άκης από ένα σημείο και μετά ήταν εμφανέστατο ότι η ομάδα του Λαυρίου κατέθεσε στο παρκέ πολύ μεγαλύτερη ενέργεια πάθος και θέληση για την τελική επικράτηση, εμείς δεν καταφέραμε δυστυχώς να ανταποκριθούμε σε αυτό το κομμάτι, υπάρχουν διάφορες αγωνιστικές λεπτομέρειες τις οποίες θα μπορούσαμε να συζητήσουμε το σημαντικό στην παρούσα φάση είναι τα αποτελέσματα, είναι οι βαθμοί οπότε αυτό που μένει είναι ότι σήμερα ηττηθήκαμε. Από σήμερα πρέπει να ξεκινήσουμε να κοιτάξουμε το επόμενο πολύ σημαντικό παιχνίδι που έχουμε απέναντι στην ομάδα των Τρικάλων.

Συνεχίζουμε να έχουμε εμπιστοσύνη και στις δυνάμεις και στα παιδιά μας στους παίχτες μας δεν το λέμε απλά για να το πούμε ξέρουμε ότι κρατάμε την τύχη στα χέρια μας ακόμα και τώρα και ξέρουμε ότι με τρεις νίκες είναι πολύ πιθανό να πετύχουμε τον στόχο μας, παρόλα αυτά τα σημαντικότερο στο οποίο αυτό πρέπει να συγκεντρωθούμε είναι μόνο το επόμενο παιχνίδι απέναντι Τρίκαλα. Δεν υπάρχει χώρος για απογοήτευση δεν υπάρχει κανένας λόγος να σκύψουμε το κεφάλι έχουμε ακόμα σημαντικά παιχνίδια μπροστά μας στα οποία πρέπει αν ανταπεξέλθουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ώστε να πάρουμε αυτό που αξίζουμε από το πρωτάθλημα βάση της προσπάθειας που κάνουν τα παιδιά καθημερινά στο γήπεδο", ενώ κατέληξε λέγοντας:

" Να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα του Λαυρίου γενικότερα για την παρουσία τους μέχρι στιγμής για την πορεία τους στο πρωτάθλημα, να δώσω πολλά συγχαρητήρια γιατί έχουν γεμάτο γήπεδο και ένα μπασκετικό κοινό το οποίο τους βοηθά πάρα πολύ και φυσικά να ευχηθώ τα καλύτερα για την συνέχεια του πρωταθλήματος και μακάρι να παραμείνουν στην κατηγορία".

Τέλος, ο Αβραάμ Καλλινικίδης δήλωσε: " Πρώτα από όλα να δώσουμε συγχαρητήρια στο Λαύριο για τη δίκαιη νίκη του απόψε απέναντι στην ομάδα μας, είχαμε πει ότι ερχόμασταν να παίξουμε έναν μεγάλο τελικό ο οποίος θα έκρινε κατά πολύ την παραμονή μας στην κατηγορία. Μπήκαμε με αυτόν τον τρόπο μέσα στο γήπεδο, αλλά μετά μάλλον ξεχάσαμε εξαφανιστήκαμε κάπου χαθήκαμε. Το Λαύριο ήταν λογικό να ενθουσιαστεί έπαιζε μέσα στην έδρα του να βάλει κάποια καλάθια, εμείς να μείνουμε λίγο πίσω και από εκεί και πέρα δεν ξέρω για ποιο λόγο δεν επιστρέψαμε στο παιχνίδι. Τουλάχιστον να δείξουμε μαχητικό πνεύμα και ότι λέγαμε όλες αυτές τις εβδομάδες να το κάνουμε πράξη.

Είναι μία πολύ οδυνηρή ήττα για εμάς δεν μπορέσαμε να κρατήσουμε την διαφορά ούτε του πρώτου αγώνα, είμαστε απογοητευμένοι για μία ακόμη φορά, αλλά έχει συνέχεια το πρωτάθλημα δεν μπορούμε να τα παρατήσουμε από Δευτέρα πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι ψηλά, να δουλέψουμε καλά έχουμε ακόμη μία ευκαιρία έτσι όπως ήρθαν τα αποτελέσματα αυτήν την αγωνιστική, αλλά πρώτα από όλα πρέπει να κερδίσουμε το επόμενο παιχνίδι. Συγχαρητήρια και πάλι στο Λαύριο για την πορεία που κάνει φέτος και εύχομαι να παραμείνει στην κατηγορία".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ