STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σε ένα μήνα αποφασίζει ο Σχορτσανίτης

Σε ένα μήνα αποφασίζει ο Σχορτσανίτης
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Λίγο πριν την έναρξη της σεζόν, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης δεν έχει βρει ακόμη ομάδα. Ο διεθνής σέντερ δουλεύει εντατικά προκειμένου να είναι απόλυτα έτοιμος σε ένα μήνα, πριν πάρει τις αποφάσεις του.

Η περσινή σεζόν ήταν ενδεχομένως η χειρότερη στην καριέρα του Σοφοκλή Σχορτσανίτη. Ο θηριώδης σέντερ ξεκίνησε τη σεζόν στον Ερυθρό Αστέρα, απ όπου όμως αποχώρησε άρον άρον, πριν συμπληρώσει ένα μήνα επίσημης αγωνιστικής δραστηριότητας.

Πιο συγκεκριμένα, αποχώρησε από την ομάδα του Βελιγραδίου στις 28 Οκτωβρίου 2015, αδυνατώντας να "μπει στα παπούτσια" του Μπόμπαν Μαριάνοβιτς. Το "διαζύγιο" ήρθε πρόωρα, με τους "ερυθρόλευκους" να γλιτώνουν ένα αρκετά μεγάλο ποσό - κατά δήλωση του Νεμπόισα Τσόβιτς- από τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Η συνέχεια τον βρήκε στον ΠΑΟΚ, όπου έκανε αισθητή την παρουσία του, όποτε ήταν υγιής. Γι αυτό αυτό (η υγεία) ήταν το μεγαλύτερο "μείον" του πέρσι. Συνεχόμενοι τραυματισμοί, προβλήματα πάσης φύσεως και η αδυναμία του να παίξει συνεχόμενα παιχνίδια δημιούργησαν σημαντικό πρόβλημα στον "δικέφαλο", ο οποίος πραγματοποίησε πολύ μέτρια σεζόν.

Πλέον, ο 31χρονος σέντερ βρίσκεται σε φάση αποθεραπείας, ενδυνάμωσης και ατομικών προπονήσεων προκειμένου να μην αντιμετωπίσει περισσότερα προβλήματα στη διάρκεια της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Η φημολογία περί ενδιαφέροντος της Δόξας Λευκάδας δεν επιβεβαιώνεται, με τον πρώην παίκτη των "αιωνίων" να μην βιάζεται να πάρει τις όποιες αποφάσεις, αφού επιθυμία του είναι πρώτα να εξασφαλίσει -στον βαθμό του δυνατού- ότι θα είναι απόλυτα έτοιμος από πλευράς υγείας και φυσικής κατάστασης.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ