STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σάββατο με "μάχες", την Κυριακή τα σπουδαία

Σάββατο με "μάχες", την Κυριακή τα σπουδαία
EUROKINISSI

Με τις αναμετρήσεις της 8ης αγωνιστικής συνεχίζεται η δράση στα παρκέ της Stoiximan.gr Basket League. Σημαντικές "μάχες" το Σάββατο, ντέρμπι την Κυριακή!

Με κομβικές αναμετρήσεις συνεχίζεται η Stoiximan.gr Basket League. Το… κυρίως πιάτο της 8ης αγωνιστικής διεξάγεται το απόγευμα του Σαββάτου (09/12), με το Ρέθυμνο να υποδέχεται τον φορμαρισμένο Προμηθέα στο παιχνίδι που ανοίγει την αυλαία.

Στη συνέχεια, ο Κόροιβος αντιμετωπίζει εντός έδρας τον ΠΑΟΚ, ο οποίος είναι ανεβασμένος το τελευταίο διάστημα και πήγε στην Αμαλιάδα χωρίς απουσίες , ενώ το Λαύριο υποδέχεται τον Πανιώνιο, με τους γηπεδούχους να έρχονται από τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ και τον Ιστορικό να είναι η μοναδική ομάδα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα.

Την ίδια ώρα, ο Κολοσσός θα ψάξει στη Ρόδο την επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα με αντίπαλο τον Γυμναστικό Λάρισας, ενώ στα Τρίκαλα, η τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την Κύμη, σε ματς που δεν αποκλείεται να κρίνει πολλά στη μάχη της παραμονής στη μεγάλη κατηγορία.

Την Κυριακή, είναι προγραμματισμένα τα ντέρμπι της αγωνιστικής, με τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στην έδρα του Άρη - που αντιμετωπίζει αρκετά αγωνιστικά προβλήματα - και τον Ολυμπιακό να παίζει κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία πλέον συνεχίζει με τον Ντράγκαν Σάκοτα στο τιμόνι της.

STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE - 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 09/12

16:30 Ρέθυμνο - Προμηθέας

18:30 Κόροιβος - ΠΑΟΚ

18:30 Λαύριο - Πανιώνιος

18:30 Κολοσσός Ρόδου - ΓΣΛ

18:30 Τρίκαλα - Κύμη

Κυριακή 10/12

17:00 Άρης - Παναθηναϊκός

19:00 ΑΕΚ - Ολυμπιακός

Δείτε ΕΔΩ το τηλεοπτικό πρόγραμμα κι ΕΔΩ την κατάταξη του πρωταθλήματος

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ