STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σάκοτα: "Βρήκαμε την συγκέντρωση που έπρεπε"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντράγκαν Σάκοτα δήλωσε μετά τη νίκη επί του Κολοσσού ότι είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ΑΕΚ δεδομένης της 15ημερης διακοπής, εστιάζοντας στην συνέχεια.

Ικανοποιημένος από την εικόνα, αλλά κοιτάζει ήδη την συνέχεια. Ο Ντράγκαν Σάκοτα θεώρησε πολύ βασικό ότι η ΑΕΚ ξεπέρασε τον σκόπελο του Κολοσσού - και κυρίως την αποχή 15 ημερών από αγώνες - κοιτάζοντας ήδη την συνέχεια.

"Οι 95 πόντοι που σημειώσαμε μετά από διακοπή 2 εβδομάδων είναι καλό σημάδι. Αυτό που σκέφτεσαι μετά από μία τέτοια διακοπή είναι είναι σε τι ρυθμο θα βρίσκεσαι.. Εκτός από τις βολές που το νούμερο δεν είναι πραγματικό για εμάς, με 11 χαμένες και 65%, τα υπόλοιπα είναι ΟΚ.

Σίγουρα μπορούμε και καλύτερα. Το παιχνίδι είχε σημασία για εμάς, επειδή ο Κολοσσός είναι μία ομάδα που παλεύει για 4αδα" δήλωσε αρχικά ο προπονητής της ΑΕΚ, για να συμπληρώσει: " Οι ομάδες μετά από κάποιες επιτυχίες χαλαρώνουν και αυτός ήταν ένας φόβος μιας και ήμασταν αρκετές μέρες σε... διάφορα σημεία λόγω της διακοπής και της απουσίας των 5 διεθνών. Βρήκαμε αυτοσυγκέντρωση όμως και θα ψάχνουμε περισσότερη συγκέντρωση στην συνέχεια. Μας ενδιαφέρει η νίκη. Περιμένουμε με φιλοδοξίες την συνέχεια".

Αναφερόμενος τέλος στον Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος αγωνίστηκε ελάχιστα λόγω χτυπήματος στο κεφάλι δήλωσε:" Ο Μαυροειδής είναι εντάξει. Από ένα σημείο και μετά σκεφτόμουν τον χρόνο συμμετοχής των παιδιών. Ο Δημήτρης θα είναι ξεκούραστος για τον αγώνα με την Νίμπουρκ την Τετάρτη".

Λυκογιάννης: "Ο πάγκος έκανε την διαφορά"

Ο τεχνικός του Κολοσσού, Άρης Λυκογιάννης, στάθηκε στην διαφορά ποιότητας των αναπληρωματικών των δύο ομάδων: " Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ για τη νίκη της αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου. Νομίζω ότι το σημερινό παιχνίδι κρίθηκε στην ποιότητα των παικτών που έρχονται από τον πάγκο.

Κάναμε καλό ξεκίνημα και κρατήσαμε τα ατού της ΑΕΚ σε χαμηλα επίπεδα, χωρίς να δώσουμε ελεύθερες φάσεις. Μπλοκάραμε τον Χάρις με τον Σχίζα, ο Τζέιμς δεν βρήκε διαδρόμους και ο Γκριν ήταν εκτός αγώνα. Είχαμε καλή εικόνα. Την στιγμή που ήρθαν οι αναπληρωματικοί μας όμως η εικονα μας δεν διατηρήθηκε, ειδικά στην άμυνα. Η ΑΕΚ χτύπησε τον Τσαλμπουρη στα αργά του πόδια του και επηρεαστήκαμε και στην επίθεση. Στο δεύτερο ημίχρονο παλέψαμε, αλλά κάθε φορά που πλησιάζαμε είχαμε 1-2 αντιδράσεις στην άμυνα και η ΑΕΚ ξέφευγε στο σκορ.

Σχολιάζοντας τέλος την αποχώρηση του Γκρίφιν και κατά πόσο αυτό επηρέασε την ομάδα τόνισε: " Οταν φεύγει από μία ομάδα ο πρώτος της σκόρερ και δημιουργός και μάλιστα τον Φλεβάρη, μια ομάδα με το μέγεθος του Κολοσσού που έχει ένα συγκεκριμένο μπάτζετ, πρέπει να κάνει τον σταυρό της που βρήκε τον Γιανγκ. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τον Γιανγκ και την εικόνα μας. Δεν είμαστε μία ομάδα που ψάχνει την αγορά τον Φλεβάρη με 30.000 δολάρια για να βρούμε παίκτη. Έχουμε συγκεκριμένες δυνατότητες"

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ