STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σάκοτα: "Τίποτε άλλο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας"

Σάκοτα: "Τίποτε άλλο, σε ένδειξη διαμαρτυρίας"
INTIME SPORTS

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, είχε παράπονα από την διαιτησία του αγώνα, λέγοντας πως δεν θέλει να πει πολλά σαν ένδειξη διαμαρτυρίας.

Στην ομάδα της ΑΕΚ είχαν παράπονα για κάποιες αποφάσεις των διαιτητών, στην αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, και στη συνέντευξη Τύπου ο Ντράγκαν Σάκοτα ήταν λακωνικός, μη θέλοντας να πει πολλά.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, αφού έδωσε συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, είπε τα εξής: "Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, που κάνουν πολύ καλή δουλειά στο γήπεδο. Δεν θα πω τίποτε άλλο σε ένδειξη διαμαρτυρίας". Στην "Ένωση" εκτιμούν πως οι ρέφερι τους αδίκησαν σε κάποιες φάσεις, γεγονός που τους δυσαρέστησε και αυτός ήταν ο βασικός λόγος διαμαρτυρίας του Ντράγκαν Σάκοτα.

Χέρστον: "Ήταν σκληρό μάθημα"

Από την πλευρά των παικτών της ΑΕΚ μίλησε ο Μαλίκ Χέρστον, ο οποίος είπε τα εξής: "Ήταν σκληρό μάθημα. Ο Ολυμπιακός είναι από τις καλύτερες αμυντικές ομάδες της Ευρώπης. Εμείς αλλάζουμε συνεχώς το ρόστερ μας και παίκτες, αλλά έτσι είναι η διαδικασία. Είμαστε όμως επαγγελματίες. Θα πάρει χρόνο η προσαρμογή, αλλά αυτό πρέπει να κάνουμε".

Άρμστεντ: "Κάναμε κάποια λάθος plays"

Ο Μάλκολμ Άρμστεντ δήλωσε πως: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Κάναμε κάποια λάθος play, τα οποία έφεραν άγχος και λάθη. Είναι καλό που επιστρέψαμε στο παιχνίδι. Τώρα , όπως το βλέπω, πρέπει να ενώσουμε τα κομμάτια μας και να δουλέψουμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ