STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σάκοτα: "Σεβαστήκαμε την Κηφισιά"

Σάκοτα: "Σεβαστήκαμε την Κηφισιά"
Σάκοτα INTIME SPORTS

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, στη Συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη στο Ζηρίνειο υποστήριξε πως η ομάδα του σεβάστηκε την Κηφισιά με τον τεχνικό της Ηλία Παπαθεοδώρου να στάθηκε στα πολλά προβλήματα που αντιμετώπισε μέσα στην εβδομάδα.

Μετρημένος ήταν στις δηλώσεις του ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, στη Συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη στο Ζηρίνειο όπου υποστήριξε πως η ομάδα του σεβάστηκε την Κηφισιά με τον τεχνικό της Ηλία Παπαθεοδώρου να υποστήριξε πως οι παίκτες του δεν είχανε καλή δημιουργία.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Ντράγκαν Σάκοτα, δήλωσε: "Συγχαρητήρια στην ομάδα της Κηφισιάς . Αν ήταν τυχερή με τα εντός έδρας ματς θα είχε πετύχει το απόλυτο . Σεβαστήκαμε την Κηφισιά. Καλή συνέχεια τους εύχομαι. Όσο για μας την Τετάρτη έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Συνεχίζουμε".

Κι όσο για τον φόργουόρντ της "Ενωσης" στην επιστροφή του ως αντίπαλος στο Ζηρίνειο ο Δημήτρης Μαυροειδής επισήμανε: "Ξέραμε ότι η Κηφισιά είναι επικίνδυνη. Δεν έχουμε χρόνο να ξεκουραστούμε λόγω των πολλών ταξιδιών. Ελέγξαμε το ματς από την αρχή και δεν είχαμε πρόβλημα σήμερα. Πρέπει να το κάνουμε αυτό σε όλα τα παιχνίδια για να φτάσουμε εκεί που πρέπει".

Παπαθεοδώρου: "Είχαμε πολλά προβλήματα"

Στην αντίπερα ο τεχνικός της Κηφισιάς ο Ηλίας Παπαθεοδώρου τόνισε: "Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί, είχαμε μεγάλη αστοχία στα σουτ σήμερα απέναντι σε μια πολύ καλή ΑΕΚ. Δεν είχαμε καλή δημιουργία κάτι το οποίο σε συνδυασμό με τις κακές επιλογές έφερε αυτό το αποτέλεσμα. Η ΑΕΚ είχε καλό rotation και πήρε σκορ από Μιλόσεβιτς και Σκράμπ. Εμείς συνεχίζουμε. Είχαμε πολλά προβλήματα αυτή την εβδομάδα και τα παιδιά προσπάθησαν πολύ. Καλή συνέχεια στην ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη".

Τέλος ο φόργουορντ της Κηφισιάς ο Λεωνίδας Κασελάκης τόνισε: "Δεν έχουμε πολλά να πούμε για το ματς. Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα. Κάθε λάθος μας δεν έμεινε ατιμώρητο. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ .Εμείς θα πρέπει να βελτιώσουμε τα λάθη μας για τον επόμενο αγώνα με την Πάτρα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ