STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σάκοτα, Ουότερς και Κακαρούδης στον Sport24 Radio 103.3

Σάκοτα, Ουότερς και Κακαρούδης στον Sport24 Radio 103.3

Ο Ντούσαν Σάκοτα, ο Ντόμινικ Ουότερς και ο Κώστας Κακαρούδης μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" για τις νίκες της ομάδας τους, κατά την 5η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Η ΑΕΚ, ο Άρης και ο ΠΑΟΚ πήραν τη νίκη στην 5η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, πετυχαίνοντας τον σκοπό τους. Για άλλους (ΑΕΚ) ήταν η πέμπτη σερί νίκη στο ελληνικό πρωτάθλημα, για άλλους (Άρης) η έβδομη διαδοχική εντός κι εκτός συνόρων, ενώ υπήρχε και μία ομάδα (ΠΑΟΚ) που πανηγύρισε για πρώτη φορά φέτος.

Ο Ντούσαν Σάκοτα, ο Ντόμινικ Ουότερς και ο Κώστας Κακαρούδης μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό για τη νίκη των ομάδων τους, τους στόχους που υπάρχουν εφεξής αλλά και όσα θέλουν να πετύχουν φέτος.

Σάκοτα: "Δουλεύουμε τη χημεία μας"

Για την νίκη της ΑΕΚ με 80-72 επί της Καβάλας: " Δεν ήταν εύκολο να κάνουμε την μετάβαση από το παιχνίδι της Τετάρτης και σε δυο μέρες να προετοιμαστούμε για το ελληνικό πρωτάθλημα. Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίζαμε μια ομάδα που δεν θα ερχόταν εδώ για να κάνει μια δυνατή προπόνηση".

Για το ότι η ομάδα δείχνει δύο πρόσωπα: " Έχει να κάνει με την χημεία, ή οποία δεν έχει διαμορφωθεί στο 100%. Είναι λογικό. Τώρα μπήκε ο Νοέμβριος. Δουλεύουμε σε αυτό. Το καλό είναι ότι τελειώνουμε καλά το παιχνίδι. Είναι πιο σημαντικό από το να ξεκινάς καλά. Δείχνει ότι είμαστε μια ομάδα με συγκέντρωση και αφοσίωση στην άμυνα και κρατάμε τους αντιπάλους σχετικά χαμηλά. Αυτό πρέπει να κοιτάξουμε και σιγά σιγά θα μπαίνουμε και καλά στα ματς".

Για τον αγώνα με την Νεπτούνας: " Το 5 στα 5 στο πρωτάθλημα είναι το ξεκίνημα που περιμέναμε και βοηθάει την ψυχολογία μας για την Ευρώπη. Τώρα την Τετάρτη θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την υπέρβαση κόντρα στην Νεπτούνας. Αν κάνουμε μία εκτός έδρας νίκη θα κάνουμε μεγάλο βήμα για την πρόκριση".

Ουότερς: "Να μην αφήσουμε το μομέντουμ να φύγει από τα χέρια μας"

Για την νίκη του Άρη με 84-79 επί των Τρικάλων: " Είχαν κάνει πολύ καλό σκάουτινγκ σε εμάς. Ήταν πολύ δυνατοί και στην άμυνα και στην επίθεση. Έπαιξαν πολύ συγκεντρωμένα. Ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εκμεταλλεύτηκαν τον νέο όρο σύμφωνα με τον οποίο όταν φτάνεις στο καλάθι είτε πας για το καλάθι, είτε πασάρεις, ουσιαστικά είναι βολές. Έχουν παιδιά που είναι πολύ επιθετικά και κέρδισαν πολλές βολές. Πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη από έναν δύσκολο αντίπαλο".

Για τον Άρη: " Έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Είμαστε σε καλή φάση. Κερδίζουμε, παίζουμε δυνατά. Είμαστε όμως και λίγο κουρασμένοι από τα ταξίδια και αν δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να είχαμε χάσει σήμερα. Πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτά και να μην αφήσουμε το μομέντουμ να μας φύγει από τα χέρια".

Για το παιχνίδι με την Μπάνβιτ: " Θα είναι ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό για εμάς και θέλουμε να το κερδίσουμε".

Κακαρούδης: "Στηριχθήκαμε στην άμυνα"

Για την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ρεθύμνου με 74-63: " Θέλαμε να κάνουμε μια νέα αρχή και με την άφιξη του Σοφοκλή, καθώς μας έλειπε ένα 5άρι. Μπήκαμε πολύ συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι. Όσα παιδιά έπαιξαν, έδωσαν τα πάντα. Η ομάδα του Ρεθύμνου είναι πολύ καλή και ήθελε και αυτή τη νίκη επειδή είχε κάποια αρνητικά αποτελέσματα. Στηριχθήκαμε στην άμυνα, που είναι το κύριο χαρακτηριστικό της ομάδας και του προπονητή μας.. Η άμυνα μας κράτησε ακόμη και όταν το Ρέθυμνο έφτασε κοντά στο σκορ. Πήραμε μια πολύ μεγάλη νίκη και ελπίζουμε να αποτελέσει το εφαλτήριο για ένα σερί νικών".

Για τον Σχορτσιανίτη: " Ο Σοφοκλής είναι από τους καλύτερους σέντερ της Ευρώπης. Όταν είναι στο παιχνίδι υπάρχει μια σιγουριά. Ακουμπάμε την μπάλα σε αυτόν και δημιουργούνται ελεύθεροι χώροι σε όλους μας. Γενικά παίζαμε καλά, ακόμη και χωρίς τον Σοφοκλή, αλλά στο τέλος κουραζόμασταν και είχαμε αρνητικά αποτελέσματα παρά την καλή μας προσπάθεια".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ