STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Σάιμπερτ: "Να δείξουμε ότι είμαστε οι κυρίαρχοι"

Σάιμπερτ: "Να δείξουμε ότι είμαστε οι κυρίαρχοι"

Τζόρνταν Σάιμπερτ και Γιάννης Γεωργαλή γράφουν στα blogs τους για τη μονομαχία μεταξύ των ομάδων τους, ΠΑΟΚ και Κολοσσός H Hotels, στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

ΠΑΟΚ και Κολοσσός H Hotels κοντράρονται το Σάββατο (15/10) στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, με αμφότερους να στοχεύουν στην πρώτη τους νίκη. Στην πρεμιέρα οι Θεσσαλονικείς δοκιμάστηκαν στην έδρα της νεοφώτιστης Δόξας Λευκάδας και γνώρισαν μια ήττα που δεν την περίμεναν, ενώ οι "θαλασσί" υποδέχτηκαν το Ρέθυμνο Cretan Kings και πήραν επίσης κίτρινο φύλλο αγώνα. Και οι δύο ομάδες δηλαδή δεν απέδωσαν όπως ήθελαν στην πρεμιέρα του νέου Πρωταθλήματος και παρότι ήταν το φαβορί για τη νίκη έφυγαν με το κεφάλι κάτω. Για τον αγώνα στο "PAOK Sports Arena" μίλησαν στα μπλογκ που διατηρούν στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ οι Τζόρνταν Σάιμπερτ και Γιάννης Γεωργαλής.

Το blog του Τζόρνταν Σάιμπερτ

Η δεύτερη επικοινωνία μας έρχεται μετά από μία κακή εμφάνιση της ομάδας και ύστερα από ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα. Υπάρχει και η ήττα στον αθλητισμό, αλλά για μας το αποτέλεσμα της πρώτης αγωνιστικής ήταν πολύ άσχημο κι έκανε ακόμη πιο δύσκολο και το πολύωρο ταξίδι της επιστροφής στη Θεσσαλονίκη.
Δεν πρέπει να μείνουμε όμως σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να συνεχίσουμε, να δούμε τον επόμενο αγώνα και να βελτιωθούμε σαν ομάδα. Πρέπει να παίξουμε καλύτερα σε όλους τους τομείς, σε άμυνα και επίθεση, αλλά να δείξουμε και περισσότερο ομαδικό πνεύμα. Να μην κάνουμε και εύκολα λάθη. Όλα αυτά δηλαδή που μας οδήγησαν στην ήττα.

Όπως σας έγραψα και την προηγούμενη φορά, ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα που δημιουργήθηκε για πολεμιστές και συνεχίζω να το πιστεύω. Πρέπει όμως να το δείξουμε και στο γήπεδο.

Ο επόμενος μας αντίπαλος δεν είναι τόσο άγνωστος. Αντιμετωπίσαμε την ίδια ομάδα και σε φιλικό παιχνίδι, ξέρουμε αρκετά πράγματα και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Να μπούμε με δύναμη στο γήπεδο, να δείξουμε ότι στο γήπεδό μας, εμείς είμαστε οι κυρίαρχοι. Αυτό είχε συμβεί και σε όλα τα φιλικά παιχνίδια που παίξαμε στην έδρα μας, το ίδιο ελπίζω ότι θα γίνει και τώρα.
Θα μας λείψει ο αρχηγός μας, ο Βαγγέλης, αλλά θα είναι μαζί μας ο Nenad. H απουσία τους ήταν πολύ σημαντική. Πρέπει να παίζουμε πάντα και για αυτούς που λείπουν.

Πιστεύω ότι με την προσπάθεια μας και τους φιλάθλους μας θα καλύψουμε κάθε απουσία και θα κερδίσουμε. Χρειαζόμαστε τη νίκη, γιατί έρχονται και πολύ σημαντικά παιχνίδια στην Ελλάδα και την Ευρώπη.

To blog του Γιάννη Γεωργαλή

Γεια σας φίλοι μου

Περάσαμε μία δύσκολη εβδομάδα, ύστερα από το κακό ξεκίνημα στη φετινή Basket League, με την εντός έδρας ήττα από το Ρέθυμνο. Η αλήθεια είναι πως ήταν μία κακή ήττα, αλλά παράλληλα πήραμε ένα σημαντικό μάθημα, γιατί η εμφάνιση που είχαμε ήταν παράδειγμα προς αποφυγή, καθώς σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να επαναληφθεί. Όμως, μετά την εξέλιξη αυτή καλούμαστε να πάρουμε κάποιες νίκες "εκτός προγράμματος", γιατί δεν θέλουμε αυτό το αποτέλεσμα να μας κοστίσει στο τέλος όταν θα κάνουμε τη… σούμα.

Έχουμε πεισμώσει με την ήττα από το Ρέθυμνο και δυστυχώς για άλλη μία φορά δεν θα έχουμε στη διάθεσή μας τον Χρήστο Σαλούστρο, ο οποίος αποτελεί μία σημαντική απώλεια στο ροτέισον μας. Αλλά, είμαστε υποχρεωμένοι να πορευτούμε χωρίς εκείνον, μέχρι να είναι απόλυτα έτοιμος να αγωνιστεί.

Τώρα, έχουμε ένα πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό που έχασε στην πρεμιέρα από τη Δόξα Λευκάδας. Αλλά, σίγουρα αναμένεται να είναι πιο συγκεντρωμένος, ενώ πρόκειται για μία καλή και ποιοτική ομάδα. Εμείς, όμως, θα πάμε στη Θεσσαλονίκη χωρίς φόβο, προκειμένου να παλέψουμε για το καλύτερο και να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί.

Τα λέμε την επόμενη φορά.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ