STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ρεβεγιόν στα παρκέ της Stoiximan.gr Basket League

Ρεβεγιόν στα παρκέ της Stoiximan.gr Basket League

Ο ΕΣΑΚΕ και η Stoiximan.gr φρόντισαν η 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος να εξελιχθεί σε... ρεβεγιόν για τον ερχομό του νέου έτους.

Το τζάμπολ στις πέντε από τις επτά αναμετρήσεις της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League έγινε το Σάββατο (30/12) και το κλίμα στα γήπεδα ήταν γιορτινό.

Ο ΕΣΑΚΕ και η Stoiximan.gr φρόντισαν στα γήπεδα να βρεθούν Μπασκετοβασίληδες και Αγιοβασιλίτσες, ενώ το ίδιο θα συμβεί και στις αναμετρήσεις Ολυμπιακός - Πανιώνιος (31/12, 14:00) και Κολοσσός - Παναθηναϊκός Superfoods (31/12, 15:30).

Το δελτίο Τύπου του ΕΣΑΚΕ αναφέρει:

"Η τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της STOIXIMAN.GR Basket League για το 2017 έχει έντονο εορταστικό χρώμα. Ο ΕΣΑΚΕ και η STOIXIMAN.GR Basket League ετοίμασαν μια πρωτοχρονιάτικη γιορτή γεμάτη Κάλαντα, Χαμόγελα και Δώρα για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους του μπάσκετ που βρέθηκαν στα γήπεδα του πρωταθλήματος σήμερα (30/12) και το ίδιο θα συμβεί στις αυριανές (31/12) αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Πανιώνιος Βίκος Cola και Κολοσσός H Hotels – Παναθηναϊκός Superfoods, με τις οποίες ολοκληρώνεται η 10η αγωνιστική.

Όλα τα γήπεδα επισκέπτονται Μπασκετοβασίληδες και Αγιοβασιλίτσες κατ’ ευθείαν από την Καισάρεια. Στους σάκους έχουν μαζί τους δώρα για όλα τα παιδιά και τα μοιράζουν κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων, ενώ οι Μπασκετοβασίληδες κάνουν το τζαμπολ σε όλα τα γήπεδα. Η γιορτή κορυφώνεται στην ανάπαυλα του ημιχρόνου: Παιδιά των Ακαδημιών των γηπεδούχων ομάδων τραγουδούν τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς.

Οι μικροί και οι μεγάλοι φίλοι του μπάσκετ έχουν συνεπώς έναν παραπάνω λόγο για να βρεθούν στα γήπεδα της STOIXIMAN.GR Basket League! Ήδη τα παιδιά ανταποκρίθηκαν με μεγάλη χαρά στις επισκέψεις του Μπασκεβασίλη και της Αγιοβασιλίτσας στις σημερινές συναντήσεις!

Οι Μπασκετοβασίληδες και οι Αγιοβασιλίτσες θα κάνουν ντεμπούτο το 2017 στα παρκέ της STOIXIMAN.GR Basket League, αλλά θα επιστρέψουν τον νέο χρόνο με ακόμη περισσότερα δώρα και εκπλήξεις για τους μικρούς και μεγάλους φίλους του μπάσκετ!"

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ