STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ρέθυμνο - Κολοσσός, μέρος πρώτο

BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ΡΕΘΥΜΝΟ - ΚΟΛΟΣΣΟΣ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το Ρέθυμνο Cretan Kings υποδέχεται τον Κολοσσό H Hotels σήμερα (20/4, 17:00) για τον πρώτο αγώνα της σειράς του πρώτου γύρου των playoffs της Stoiximan.gr Basket League.

Οι δύο καλύτεροι εκπρόσωποι της επαρχίας στην φετινή Stoiximan.gr Basket League, Ρέθυμνο και Κολοσσός, τίθενται αντιμέτωποι για πρώτη φορά στην ιστορία τους στα playoffs της Stoiximan.gr Basket League!

Κι όμως, είναι αλήθεια. Παρά το γεγονός ότι εδώ και χρόνια έχουν παράλληλη πορεία στο Πρωτάθλημα, ποτέ δεν είχε τύχει να "διασταυρώσουν τα ξίφη τους" στα playoffs. Θα κάνουν όμως σήμερα τελικά την αρχή (20/4, 17:00), με το - 5ο στην κανονική περίοδο - Ρέθυμνο να υποδέχεται τον - 6ο στην κανονική περίοδο - Κολοσσό στα πλαίσια του πρώτου αγώνα του πρώτου γύρου των playoffs.

Οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν την κανονική περίοδο έχοντας το ίδιο ρεκόρ (13-13) με το Ρέθυμνο να υπερτερεί στην ισοβαθμία. Ενδεικτικό μάλιστα του πόσο ισορροπημένη είναι η σειρά, αρκεί να αναφερθεί ότι μοιράστηκαν και τις νίκες στην κανονική περίοδο, με το μεν Ρέθυμνο να κερδίζει στον πρώτο γύρο μέσα στην Ρόδο με 64-76 και τον Κολοσσό να απαντάει με το ίδιο νόμισμα στον δεύτερο γύρο μέσα στην Κρήτη, κερδίζοντας με 77-83.

Ο νικητής του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στον δεύτερο γύρο των playoffs.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ