STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ρέλεφορντ και Κρούμπαλι μιλούν για τον τίτλο του MVP

Ρέλεφορντ και Κρούμπαλι μιλούν για τον τίτλο του MVP

Ο Τρέβορ Ρέλεφορντ του Κολοσσού και ο Ουσμάν Κρούμπαλι του Λαυρίου, μίλησαν για τον τίτλο του MVP που κατέκτησαν στην 22η αγωνιστική της Basket League.

Δύο TAGHeuer MVP ανέδειξε η 22η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ο Τρέβορ Ρέλεφορντ του Κολοσσού H Hotels και ο Ουσμάν Κρούμπαλι του Λαυρίου συγκέντρωσαν 39 βαθμούς στο ράνκινγκ ισοφαρίζοντας την κορυφαία επίδοση της φετινής σεζόν.

Τους 39 βαθμούς στο ράνκινγκ είχαν σημειώσει ο Δημήτρης Μαυροειδής στην αναμέτρηση Κηφισιά – Λαύριο της 3ης αγωνιστικής και ο Χρήστος Ταπούτος στην συνάντηση Καβάλα – Τρίκαλα της 15ης αγωνιστικής.

Ο 28χρονος Αμερικανός με καταγωγή από Γκαμπόν Κρούμπαλι συγκέντρωσε 39 βαθμούς (με 27 πόντους 8/13 βολές, 8/8 δίποντα, 1/1 τρίποντο, 14 ριμπάουντ, μια ασίστ, ένα κόψιμο, 9 κερδισμένα φάουλ, ένα κλέψιμο και πέντε λάθη σε 28’ συμμετοχής) στην εντός έδρας νίκη του Λαυρίου επί του Αρκαδικού (79-67) και ο 25χρονος Αμερικανός γκαρντ Ρέλεφορντ σημείωσε την ίδια επίδοση (με 35 πόντους, 13/14 βολές, 8/11 δίποντα, 2/5 τρίποντα, δύο ριμπάουντ, δύο ασίστ, 8 κερδισμένα φάουλ, 4 κλεψίματα και τρία λάθη σε 34’ και 28’’ συμμετοχής) στην εκτός έδρας νίκη του Κολοσσού H Hotels επί του Κοροίβου (71-68).

Ρέλεφορντ: " Τιμή μου"

Ο Ρέλεφορντ τονίζει στο www.esake.gr ότι η ομάδα του, μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά την φετινή σεζόν και ότι οι παίκτες του Κολοσσού H Hotels πρέπει να πιστέψουν στους εαυτούς τους.

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε TAGHeuer MVP της 22ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ για πρώτη φορά στην καριέρα σου στην Ελλάδα, με πολύ υψηλό ράνκινγκ και σε συνδυασμό με την εκτός έδρας νίκη της ομάδας σου επί του Κοροίβου;

"Είναι τιμή και είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να αναδειχθώ TAGHeuer MVP. Αλλά, η πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη που πήρε ο Κολοσσός H Hotels κόντρα στον Κόροιβο, έκανε ακόμη καλύτερα τα πράγματα".

- Ο Κολοσσός H Hotels θα προκριθεί στα πλέι οφ και τι μπορεί να καταφέρει την φετινή σεζόν;

"Πραγματικά μπορούμε να πάμε πολύ ψηλά τη φετινή σεζόν. Απλά, θα πρέπει να ακούμε τον προπονητή μας και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι όλο αυτό το διάστημα, καθώς όλα μπορούν να συμβούν. Έχουμε το υλικό και έτσι θα πρέπει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας, κοιτώντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά".

Κρούμπαλι: "Υπέροχο να αναγνωρίζεται η δουλειά σου"

Ο Κρούμπαλι συνέβαλε με σπουδαία εμφάνιση στην σημαντική νίκη επί του Αρκαδικού μια ημέρα πριν συμπληρώσει τα 28 χρόνια του και υπογράμμισε στο www.esake.gr ότι τα δύο βραβεία TAGHeuer MVP που έχει κερδίσει την φετινή σεζόν είναι ομαδικά: "Δεν θα μπορούσα να έχω την σεζόν που κάνω χωρίς την υποστήριξη των συμπαικτών και των προπονητών μου και του συλλόγου (προέδρου και διοίκησης). Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε".

- Τι σημαίνει για σένα η ανάδειξη σου σε TAGHeuer MVP της 22ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ με πολύ υψηλό ράνκινγκ και σε συνδυασμό με την εντός έδρας νίκη της ομάδας σου επί του Αρκαδικού;

"Το να είμαι TAGHeuer MVP για δεύτερη φορά την φετινή αγωνιστική χρονιά είναι κάτι παραπάνω από μια πρόσθετη επιβράβευση. Είναι υπέροχο συναίσθημα να αναγνωρίζεται η σκληρή δουλειά μου. Σίγουρα, έχω κερδίσει τους τίτλους με βάση τα ατομικά στατιστικά. Και στους δύο αγώνες, ωστόσο, ήταν η ομάδα μας, το Λαύριο που με βοήθησε και μου έδωσε κίνητρο να κάνω εμφάνιση όπως εκείνη του περασμένου Σαββάτου.

Πρέπει να πω ότι ήταν μια γλυκιά αίσθηση, διότι συνέβη μια ημέρα πριν τα 28α γενέθλια μου. Είμαι απλός. Μου αρέσει να δουλεύω σκληρά και έξυπνα. Απολαμβάνω κάθε στιγμή που έχω την ευκαιρία. Και οι δύο επιβραβεύσεις TAGHeuer MVP είναι ομαδικά βραβεία. Δεν θα μπορούσα να έχω την σεζόν που κάνω χωρίς την υποστήριξη των συμπαικτών και των προπονητών μου και του συλλόγου (προέδρου και διοίκησης). Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε".

- Πόσο κοντά στην παραμονή στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ βρίσκεται το Λαύριο;

Πιστευώ ότι είμαστε κοντά στην ολοκλήρωση του στόχου της παραμονής. Θέλουμε μια νίκη ακόμη στους τελευταίους τέσσερις αγώνες, κάτι που είναι δυνατό πιστεύω (σ.σ. στα ελληνικά). Προσπαθώ να μάθω ελληνικά (σ.σ. γελώντας). Έχουμε τον έλεγχο της κατάστασης, είμαστε συγκεντρωμένοι και έτοιμοι να κάνουμε ότι μπορούμε για να μείνουμε στην κατηγορία και ότι καταφέρουμε περισσότερο. Ο χρόνος θα δείξει".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ