STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ψήφισε τους κορυφαίους της Stoiximan.gr Basket League και κέρδισε πλούσια δώρα

Ψήφισε τους κορυφαίους της Stoiximan.gr Basket League και κέρδισε πλούσια δώρα

Ψηφίστε τους καλύτερους παίκτες της χρονιάς που ολοκληρώθηκε στη Stoiximan.gr Basket League και κερδίστε πλούσια δώρα, μέσω κλήρωσης.

Μετά την ολοκλήρωση της Stoiximan.gr Basket League 2016-17 έφτασε η ώρα για την ανάδειξη των κορυφαίων της χρονιάς! Ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους, τον "έκτο παίκτη" της Stoiximan.gr Basket League, να πάρουν μέρος στην ανάδειξη των κορυφαίων του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2016-17!

Έτσι, θα έχετε την ευκαιρία να ψηφίσετε τον MVP του φετινού πρωταθλήματος, τον καλύτερο προπονητή και την κορυφαία 5αδα, ενώ θα επιλέξετε τον καλύτερο αμυντικό και επιθετικό παίκτη της σεζόν, όπως και αυτούς που διακρίθηκαν για το θέαμα στο παιχνίδι τους. Με την συμμετοχή σας, 17 τυχεροί θα κερδίσουν, μέσω κλήρωσης, πλούσια δώρα, αφήνοντας τα στοιχεία τους στο τέλος της διαδικασίας ψηφοφορίας.

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Tετάρτης 28 Ιουνίου 2017.

Η ανάδειξη των καλύτερων της Stoiximan.gr Basket League της αγωνιστικής χρονιάς 2016-'17 θα γίνει σε ποσοστό 40% από τις ψήφους των φιλάθλων και των εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε. και 60% των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων του Πρωταθλήματος.

Οι νικητές θα αναδειχθούν μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. στις 29 Ιουνίου 2017 και θα ειδοποιηθούν τηλεφωνικά και με email.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ