STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΕΣΑΚΕ ο Σπανούλης

Πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΕΣΑΚΕ ο Σπανούλης
EUROKINISSI

Ο Βασίλης Σπανούλης έγραψε και πάλι ιστορία κι έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος!

Ο Βασίλης Σπανούλης στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο Βίκος Cola για την 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League ξεπέρασε τους 5.200 πόντους και ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ του επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού άφησε στην 2η θέση τον Νίκο Χατζή (5.200), καθώς στο 26:27ευστόχησε από την γραμμή των βολών για το 42-56, έφτασε στους 9 πόντους στην αναμέτρηση και στους 5.201 συνολικά.

Το ματς διεκόπη προσωρινά και όλα τα μέλη του Ολυμπιακού αγκάλιασαν τον Βασίλη Σπανούλη, ενώ συγχαρητήρια του έδωσαν και οι "κυανέρυθροι". Ο Βασίλης Σπανούλης μάλιστα μεταξύ άλλων δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ πως "είμαι ευλοημένος, ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες και τους προπονητές μου".

Ο επόμενος... προσωπικός στόχος του Βασίλη Σπανούλη στην Stoiximan.gr Basket League σχετίζεται με τις ασίστ, καθώς μέχρι στιγμής είναι ο 2ος πασέρ στην ιστορία του επαγγελματικού πρωταθλήματος και βρίσκεται στην καταδίωξη του Δημήτρη Διαμαντίδη. Επίσης, απέναντι στον Πανιώνιο Ο πολύπειρος γκαρντ συμπλήρωσε 467 συμμετοχές στην Stoiximan.gr Basket League, προσπέρασε τον Δημήτρη Παπανικολάου κι έμεινε μόνος του στην 6η θέση της σχετικής λίστας.

Όσον αφορά τα κατορθώματα του Έλληνα γκαρντ στην EuroLeague υπενθυμίζουμε πως ο Βασίλης Σπανούλης έχει την πρωτιά σε ασίστ, κερδισμένα φάουλ, εκτελεσμένες κι εύστοχες βολές, είναι ο δεύτερος σκόρερ της διοργάνωσης, είναι τέταρτος σε λεπτά συμμετοχής και σε εύστοχα τρίποντα, έβδομος σε αριθμό συμμετοχών και δέκατος στα κλεψίματα.

O Δημήτρης Αγραβάνης μάλιστα συνεχάρη τον αρχηγό του μέσω Instagram:

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ