STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μήνυση στο Νικ Καλάθη για τροχαίο

Μήνυση στο Νικ Καλάθη για τροχαίο
INTIME SPORTS

Επιβεβαίωση του ρεπορτάζ του Sport24.gr για μήνυση σε διεθνή μπασκετμπολίστα του Παναθηναϊκού. Η επίσημη ιστοσελίδα του Mega δημοσιοποίησε το όνομα του παίκτη που δεν είναι άλλος από το Νικ Καλάθη

Όπως πρώτο σας ενημέρωσε το Sport24.gr προβλήματα με τη δικαιοσύνη θα έχει ο Ελληνοαμερικανός παίκτης του Παναθηναϊκού, Νικ Καλάθης.

Το ρεπορτάζ λοιπόν στο οποίο αναφερόμαστε δεν είναι άλλο από αυτό που ανέβηκε στο Sport24.gr στις 00:44 (λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης) και με το οποίο σας ενημερώσαμε ότι ένας παίκτης του Παναθηναϊκού δέχτηκε μήνυση για εγκατάλειψη σε τροχαίο.

Ο παίκτης λοιπόν που θα έχει πρόβλημα με την δικαιοσύνη μετά την μήνυση την οποία δέχτηκε από νεαρό ζευγάρι για πρόκληση αυτοκινητιστικού ατυχήματος είναι ο Νικ Καλάθης. Το όνομα του παίκτη δημοσιοποιήθηκε την Πέμπτη (24/11) το απόγευμα στην επίσημη ιστοσελίδα του MEGA.

Σύμφωνα λοιπόν με όσα κατέθεσε το ζευγάρι που βρισκόταν στο αυτοκίνητο, ο Νικ Καλάθης τους τράκαρε με το δικό του ΙΧ κι ενώ εκείνοι ήταν σταματημένοι σε κόκκινο φανάρι στην περιοχή του Αμαρουσίου.

Το συμβάν έγινε ξημερώματα της Κυριακής 13 Νοεμβρίου και οι ενάγοντες κάνουν λόγο για επιθετικό ύφος του παίκτη όταν βγήκε από το όχημα του και άμεση αναχώρησή του από το χώρο του ατυχήματος, χωρίς να ασχοληθεί με τα "διαδικαστικά".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ