Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό για τον δεύτερο τελικό - Stoiximan.gr Basket League - SPORT 24
STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό για τον δεύτερο τελικό

Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό για τον δεύτερο τελικό

Ο Αθλητικός Δικαστής επέβαλε πρόστιμο στον Παναθηναϊκό για τη συμπεριφορά των οπαδών του στον δεύτερο τελικό με τον Ολυμπιακό. Απαράδεκτη κρίθηκε η πειθαρχική δίωξα κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των ιδιοκτητών της.

Για μία ακόμη μέρα, ο Αθλητικός Δικαστής είχε αρκετή δουλειά με αφορμή τους τελικούς του ελληνικού πρωταθλήματος ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά η ετυμηγορία του αφορούσε πρόστιμο για τους "πράσινους", ελέω της συμπεριφοράς των οπαδών του στον δεύτερο τελικό της Basket League και απόρριψη της πειθαρχικής δίωξης κατά της ΚΑΕ Ολυμπιακός και των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου.

Αναλυτικά η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κηρύσσεται απαράδεκτη η δια της με αριθμ. πρωτ. 103/5-6-2015 πειθαρχικής κλήσης ασκηθείσα πειθαρχική δίωξη κατά των πειθαρχικώς εγκαλουμένων:

1) ανώνυμης εταιρίας με την επωνυμία ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ,

2) Παναγιώτη Αγγελόπουλου και 3) Γεωργίου Αγγελόπουλου, δυνάμει της υπ’ αριθμ. 15/2013 αμετάκλητης απόφασης του ΜΔΟ.

 

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Επιβάλλεται στην ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ:

α) για υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 600,00€,

β) για υβριστικό σύνθημα με αποδέκτη φυσικό πρόσωπο, πρόστιμο 700,00€,

γ) για παράπτωμα που δεν κρίνεται ιδιαίτερης βαρύτητας (ανάρτηση πανό με υβριστικό περιεχόμενο), πρόστιμο 200,00€,

δ) για επεισόδια εντός γηπέδου, αλλά έξω από τον αγωνιστικό χώρο, πρόστιμο 2.300,00€ και

ε) για επεισόδια στο αμέσως περιβάλλοντα χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων του ΟΑΚΑ, πρόστιμο 1.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ της 10-6-2015.

SHARE:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

3η σεζόν ‘Black Mirror’: Είδαμε όλα τα επεισόδια

Τα νέα επεισόδια της σειράς ανθολογίας sci-fi τρόμου ντεμπουτάρουν στο Netflix κι εμείς γράφουμε για τα επεισόδια καθώς τα βλέπουμε.

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΕΣ

Να φας έχεις, να πληρώσεις την τράπεζα δεν έχεις;

Παρά την αυστηροποίηση της νομοθεσίας και την επιβολή προστίμων 900.000 ευρώ, εταιρίες και δικηγορικά γραφεία φέρονται να κινούνται εκτός θεσμικού πλαισίου με όρους προσβολής της ανθρώπινης αξιοπρέπειας που θυμίζουν άλλες σκοτεινές εποχές... Το NEWS247 διερευνά τα αίτια και τις συνθήκες

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Το αθηναϊκό γκράφιτι που έγινε παγκόσμιο viral

H μεταμόρφωση ενός εγκαταλειμμένου και σφραγισμένου σπιτιού κοντά στον Σταθμό Λαρίσης έχει γίνει θέμα θαυμασμού και συζήτησης στον κυβερνοχώρο. Δείτε το πριν και το μετά του κτηρίου

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24