STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρόστιμο σε Ολυμπιακό για τα Τρίκαλα

BASKET LEAGUE / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΡΙΚΑΛΑ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Πρόστιμο επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό για τα υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων του στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, ενώ με αυστηρή επίπληξη τιμωρήθηκε ο τζένεραλ μάνατζερ του Λαυρίου.

Με πρόστιμο ύψους 500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών του στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα BC Aries προ δύο εβδομάδων. Την ίδια ώρα, στον τζένεραλ μάνατζερ του Λαυρίoυ Megabolt, Βαγγέλη Παπαδόπουλο, επιβλήθηκε έγγραφη αυστηρή επίπληξη για απρεπή συμπεριφορά προς τους διαιτητές του αγώνα με τον Άρη.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

" Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για υβριστικά συνθήματα, λεκτικά, από οπαδούς της, ως μη γηπεδούχου ομάδας, με αποδέκτη μη φυσικά πρόσωπα, που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών, χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500.00) ΕΥΡΩ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 13.02.2018.

Επιβάλλεται στον κο Ευάγγελο Παπαδόπουλο, general manager της ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΕ, για απρεπή προς διαιτητή συμπεριφορά που εκδηλώθηκε μετά το τέλος του αγώνα, αυστηρή έγγραφη επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 14.02.2018.

Απαλλάσσεται η ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΕ της αυτής πειθαρχικής κατηγορίας, για τον ως άνω αγώνα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ