Πρόστιμο σε Ολυμπιακό για τα Τρίκαλα

Πρόστιμο σε Ολυμπιακό για τα Τρίκαλα

Πρόστιμο επιβλήθηκε στον Ολυμπιακό για τα υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων του στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα, ενώ με αυστηρή επίπληξη τιμωρήθηκε ο τζένεραλ μάνατζερ του Λαυρίου.

Με πρόστιμο ύψους 500 ευρώ τιμωρήθηκε ο Ολυμπιακός για τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών του στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα BC Aries προ δύο εβδομάδων. Την ίδια ώρα, στον τζένεραλ μάνατζερ του Λαυρίoυ Megabolt, Βαγγέλη Παπαδόπουλο, επιβλήθηκε έγγραφη αυστηρή επίπληξη για απρεπή συμπεριφορά προς τους διαιτητές του αγώνα με τον Άρη.

Αναλυτικά οι αποφάσεις του Αθλητικού Δικαστή:

"Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για υβριστικά συνθήματα, λεκτικά, από οπαδούς της, ως μη γηπεδούχου ομάδας, με αποδέκτη μη φυσικά πρόσωπα, που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών, χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500.00) ΕΥΡΩ, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 13.02.2018.

Επιβάλλεται στον κο Ευάγγελο Παπαδόπουλο, general manager της ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΕ, για απρεπή προς διαιτητή συμπεριφορά που εκδηλώθηκε μετά το τέλος του αγώνα, αυστηρή έγγραφη επίπληξη με παράλληλη ανακοίνωσή της στον Τύπο, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με την ομάδα της ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΕ που διεξήχθη στις 14.02.2018.

Απαλλάσσεται η ΛΑΥΡΙΟ ΚΑΕ της αυτής πειθαρχικής κατηγορίας, για τον ως άνω αγώνα".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24