STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρόστιμο για τον Ολυμπιακό

Πρόστιμο για τον Ολυμπιακό

Ο Αθλητικός Δικαστής τιμώρησε την ΚΑΕ Ολυμπιακός με συνολικό ποσό ύψους 1.700 ευρώ για υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο ματς κόντρα στον ΠΑΟΚ στο ΣΕΦ. Απαλλάχθηκε ο Χρήστος Σταυρόπουλος.

Με πρόστιμο ύψους 1.700 ευρώ τιμώρησε ο Αθλητικός Δικαστής την ΚΑΕ Ολυμπιακός, για υβριστικά συνθήματα που ακούστηκαν στο ΣΕΦ, στην αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΟΚ, για το πρωτάθλημα της Basket League. Απαλλάχθηκε ο Γενικός Διευθυντής των "ερυθρολεύκων", Χρήστος Σταυρόπουλος.

Η απόφαση του Αθλητικού Δικαστή:

"15/12-2-2016: 1)Επιβάλλεται στην Ολυμπιακός ΣΦΠ ΚΑΕ: α) για παράπτωμα που δεν χαρακτηρίζεται ιδιαίτερης βαρύτητας και σε καμία περίπτωση δεν είναι δυσφημιστικό για το άθλημα (υβριστικό σύνθημα) πρόστιμο 500,00€ και β) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτη μη φυσικό πρόσωπο, που δεν συνιστούν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.200,00, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ της 8-2-2016 και 2)Απαλλάσσεται ο Χ. Σταυρόπουλος, γεν. διευθυντής της Ολυμπιακός ΣΦΠ ΚΑΕ, για την αποδιδόμενη σε αυτόν κατηγορία (παράβαση των διατάξεων του πειθαρχικού κανονισμού), για τον ως άνω αγώνα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ