STOIXIMAN BASKET LEAGUE

"Προπονητής της Χρονιάς" ο Σφαιρόπουλος

"Προπονητής της Χρονιάς" ο Σφαιρόπουλος
Σφαιρόπουλος INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναδείχθηκε κορυφαίος προπονητής της χρονιάς στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ συγκεντρώνοντας την πλειοψηφία των ψήφων του κόσμου, των προπονητών και των αρχηγών των ομάδων της Α1.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό είχε τη "σφραγίδα" του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Ο Έλληνας κόουτς οδήγησε τους "ερυθρόλευκους" στη "σκούπα" επί του Παναθηναϊκού (3-0) με το έργο του να αναγνωρίζεται από φιλάθλους και συναδέλφους. Κι αυτό γιατί αναδείχθηκε ο καλύτερος προπονητής της σεζόν στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ, συγκεντρώνοντας 2.024 ψήφους.

" Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες στην ψηφοφορία", ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή των "ερυθρόλευκων" για να συνεχίσει: " Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και πάνω από όλα εκείνο που μετράει είναι η ομαδική προσπάθεια του Ολυμπιακού. Έχω επισημάνει και στο παρελθόν ότι πρωταγωνιστές είναι οι παίκτες και σε εκείνους ανήκουν τα εύσημα, γιατί έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους. Ο τίτλος του Καλύτερου Προπονητή του Πρωταθλήματος αυξάνει τις υποχρεώσεις μας εν όψει της νέας σεζόν. Πρέπει να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα του Ολυμπιακού".

Ενώ κατέληξε λέγοντας: " Η σημερινή τιμή, ωστόσο, δεν ανήκει μόνο σε μένα, αλλά και σε όλους τους συνεργάτες μου, που έκαναν μεγάλη προσπάθεια σε όλη την διάρκεια της σεζόν για να συμβάλλουν στην καλύτερη προετοιμασία της ομάδας".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ