STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρίντεζης: "Φέραμε τον κόσμο στο γήπεδο"

Πρίντεζης: "Φέραμε τον κόσμο στο γήπεδο"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης στάθηκε στο γεγονός ότι ο κόσμος επέστρεψε στο ΣΕΦ και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του βρίσκεται πολύ κοντά στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου

Για πρώτη φορά φέτος ο Ολυμπιακός κατάφερε να γεμίσει το ΣΕΦ με τον κόσμο του και ο Γιώργος Πρίντεζης στάθηκε σε αυτό το γεγονός.

"Ήμασταν καλύτεροι και κερδίσαμε δίκαια. Το πρόβλημα είναι ότι αντιμετωπίζουμε μια δυσκολία όταν ο αντίπαλος μας πιέζει σε όλο το γήπεδο. Εκεί χάσαμε κάποιες βολές και την συγκέντρωση μας και πήγε η διαφορά στον πόντο", υποστήριξε ο Πρίντεζης και συνέχισε:

"Στη μεγαλύτερη διάρκεια ελέγξαμε το ματς. Είναι παρά πολύ σημαντικό το επόμενο ματς που θα δώσουμε στη Ρόδο με τον Κολοσσό και για να φτάσουμε κοντά στην πρώτη θέση θα πρέπει να κερδίσουμε αυτό το ματς.

Η ομάδα δεν έχει ταβάνι. Καταφέραμε και φέραμε τον κόσμο στο γήπεδο με την προσπάθεια μας και τον έχουμε κάνει να γουστάρει να βλέπει να παίζουμε μπάσκετ. Αφήσαμε μια πικρή γεύση στον κόσμο γιατί χάσαμε την διαφορά αλλά θα πρέπει να κοιτάμε την ουσία, ότι κερδίσαμε".

Στενοχωρημένος που χάθηκε στο τέλος η διαφορά ήταν Κώστας Σλούκας μετά το τέλος του αγώνα: "Χάσαμε τζάμπα την διαφορά στο τέλος, γιατί είναι κρίμα από εκεί που ήμασταν στο +19 να κερδίσουμε μόλις με ένα πόντο.

Παίξαμε πολύ καλά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, βάλαμε μεγάλα σουτ, παίξαμε καλή άμυνα απλά θα έπρεπε να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι στο τέλος. Έχουμε ένα πολύ σημαντικό ματς με τον Κολοσσό στη Ρόδο, και θα πρέπει να το κερδίσουμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ