STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρίφτης: "Το παιχνίδι είχε δύο όψεις"

Πρίφτης: "Το παιχνίδι είχε δύο όψεις"
Πρίφτης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, στη Συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Καβάλας στο κλειστό της Καλαμίτσας υποστήριξε πως το παιχνίδι είχε δύο όψεις, ενώ ο Στιβ Γιατζόγλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απουσία του Χρήστου Ταπούτου.

Ο Άρης μπορεί να ήταν ο νικητής στο κλειστό της Καλαμίτσας επί της Καβάλας ωστόσο το κεντρικό πρόσωπο ήταν ο τεχνικός του. Ο Δημήτρης Πρίφτης που πριν το τζάμπολ του τιμήθηκε για την προσφορά του στους "Αργοναύτες". Για το παιχνίδι τόνισε πως είχε δύο όψεις ενώ ο Στιβ Γιατζόγλου έδειξε να μην έχει ξεχάσει την προηγούμενη ήττα στο Ζηρίνειο από την Κηφισιά.

Στο πρώτο του σχόλιο ο Δημήτρης Πρίφτης στάθηκε στη βράβεσυη που του έγινε πριν από το τζάμπολ από τον τιμ μάνατζερ της Καβάλας Νίκο Πενταζίδη για το πετυχημένο του πέρασμα από τον πάγκο της ομάδας. "Ευχαριστώ την ομάδα της Καβάλας για τη βράβευση μου, είναι μία ομάδα και μία πόλη την οποία αγαπώ πάρα πολύ και το ξέρετε πολύ καλά. Οφείλω πολλά στην ομάδα αυτή και ιδιαίτερα στον πρόεδρο της, κ. Κώστα Παπακωνσταντίνου, ο οποίος έχει παίξει καθοριστικό ρόλο σε ότι έχω κάνει στα τελευταία έξι χρόνια και θέλω πραγματικά να τον ευχαριστήσω αλλά και την πόλη γιατί όποτε έρχομαι είναι σαν μεγάλη αγκαλιά για μένα".

Πρίφτης: "Το παιχνίδι είχε δύο όψεις"
Πρίφτης Πενταζίδης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

"Το παιχνίδι είχε δύο όψεις, στο πρώτο ημίχρονο για μας ήταν πολύ καλό για μας είχαμε πολύ καλό ρυθμό. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν αναποτελεσματικοί στην επίθεση. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον κόουτς Γιατζόγλου, γιατί με πολλές ελλείψεις και πολλά προβλήματα παλεύει όλα τα παιχνίδια".

Από την πλευρά του ο αρχηγός του Άρη, ο Σπύρος Μούρτος, υποστήριξε: "Σίγουρα ήταν ένα πολύ σημαντικό διπλό το σημερινό για μας και όπως ξέρετε η Καβάλα παρουσιάζεται ιδιαίτερα βελτιωμένη στα τελευταία παιχνίδια. Είναι μία ομάδα η οποία παίζει της ζωή της. Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είχε δύο εικόνες. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί στο δεύτερο ημίχρονο η Καβάλα μας προβλημάτισε είδατε το παιχνίδι πήγε κοντά. Μας προβλημάτισαν τα επιθετικά ριμπάουντ της Καβάλας και πιστεύω το κλειδί της νίκης ήταν τα πολλά λάθη που τους οδηγήσαμε να κάνουν και πήραμε το παιχνίδι".

Πρίφτης: "Το παιχνίδι είχε δύο όψεις"
Γιατζόγλου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Γιατζόγλου: "Ας ελπίσουμε να γυρίσει πίσω ο Ταπούτος"

Ο τεχνικός της Καβάλας Στιβ Γιατζόγλου υποστήριξε: "Ήταν μία πολύ δύσκολη εβδομάδα με τρία παιχνίδια δύσκολα με δυνατούς αντιπάλους. Θεωρώ ότι το παιχνίδι με την Κηφισιά ήταν η ευκαιρία που ουσιαστικά αφήσαμε να φύγει από τα χέρια μας. Δυστυχώς δε γυρίζει πίσω αυτό το ματς. Παίξαμε δυνατά και στα τρία τελευταία παιχνίδια, νίκη όμως δε φέραμε όμως το σημαντικό είναι πως δείξαμε πως έχουμε μία συμπαγής ομάδα η οποία ανάλογα με το στόχο που έχει και τις ομάδες που πρέπει να κερδίσει το Ρέθυμνο τη Ρόδο τα Τρίκαλα και τον ΠΑΟΚ εδώ, θα έχουμε αυτό το χρονικό διάστημα να συνέλθουμε και ας ελπίσουμε σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα να καταφέρει να γυρίσει πίσω ο Ταπούτος. Θα μάθουμε από τα λάθη μας. Τα 20 λάθη που κάναμε μαρτυρούν ότι είχαμε πρόβλημα. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν καλύτεροι, στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κουρασμένοι γιατί παίξαμε τρία παιχνίδια σε επτά μέρες".

Τέλος ο Αμερικανός γκαρντ της Καβάλας Λασάν Κρομά είπε: "Ήταν ένα δύσκολο ματς απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα όπως είναι ο Άρης. Μπήκαμε νωθροί στην αρχή και ο Άρης ξέφυγε, ενώ στο 3ο μπήκαμε πιο δυνατά και μειώσαμε, γιατί είχαμε διάθεση. Τα δώσαμε όλα αλλά ο Άρης δε μας επέτρεψε να πάρουμε τη νίκη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ