STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρίφτης: "Θέλω να τους φιλήσω, αλλά και να τους ρίξω μπουνιά"

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ : ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης ήταν κάκιστος στο πρώτο ημίχρονο, αλλά κατάφερε με δυσκολία να νικήσει τον Κόροιβο στην δεύτερη παράταση. Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε τα εξής για τους παίκτες του: "τα συναισθήματα είναι διφορούμενα. Από τη μία θέλω να τους φιλήσω και από την άλλη να τους ρίξω μία μπουνιά".

Ο Δημήτρης Πρίφτης, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Αμαλιάδα, με τον Άρη να νικά τον Κόροιβο στην δεύτερη παράταση, έκανε απίθανες δηλώσεις λέγοντας τα εξής μεταξύ άλλων για τους παίκτες του: "Από τη μία θέλω να τους φιλήσω και από την άλλη να τους ρίξω μία μπουνιά. Δυστυχώς αυτό αισθάνομαι".

Ο Δημήτρης Πρίφτης αρχικά είπε τα εξής: "Συγχαρητήρια στον Κόροιβο για τον τρόπο που αγωνίστηκε. Είναι μία πολύ επικίνδυνη ομάδα, που παίζει σε έντονο ρυθμό και έχει περιφερειακή απειλή. Μπορώ να πω πολλά για εμάς. Είναι πολλές φορές που τα συναισθήματα είναι διφορούμενα. Από τη μία θέλω να τους φιλήσω και από την άλλη να τους ρίξω μία μπουνιά. Δυστυχώς αυτό αισθάνομαι".

Συνέχισε: "Δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από τη νίκη. Δεν είμαστε σοβαροί. Είμαστε καλύτεροι από αυτό που παρουσιάσαμε στο πρώτο δεκάλεπτο. Όλα στη ζωή είναι θέμα προσέγγισης. Και με τον τρόπο που προσεγγίσαμε το ματς, δεν σεβαστήκαμε τον εαυτό μας. Σε τρεις μέρες παίζουμε πάλι. Δεν είναι εύκολο για τους παίκτες, αλλά πρέπει να μάθουμε σε αυτό".

Για το κακό ξεκίνημα πρόσθεσε: "Δεν μπορώ να το εξηγήσω. Χρειαζόμαστε πολύ δουλειά, ώστε να βελτιώσουμε την ομοιογένεια μας στην επίθεση. Το παιχνίδι του Κόροιβου, είναι στατικό και πολύ στο διάβασμα. Αγγίζει τα χαρακτηριστικά του γαλλικού πρωταθλήματος. Πολύ αθλητικό. Παρασυρθήκαμε σε αυτό".

Αρχικά θέλω να ευχηθώ καλή τύχη στα Τρίκαλα και στον κόουτς Γιάννη (Καστρίτη). Όσον αφορά στο παιχνίδι θεωρώ πως το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ κακό για μας από πλευράς νοοτροπίας. Είναι ξεκάθαρο ότι μπήκαμε χωρίς συγκέντρωση και καθαρό μυαλό. Ειδικά στο πρώτο 5λεπτο και αυτό μας στοίχισε πολύ. Για αυτό δεν είναι τυχαίο πως στην περισσότερη διάρκεια του α’ μέρους τα Τρίκαλα ήταν μπροστά στο σκορ. Την ίδια ώρα θεωρώ κομβικό σημείο το ότι πήγαμε στα αποδυτήρια και ήμασταν μπροστά στο σκορ.

Κωνσταντινίδης: "Πήραμε ενέργεια από την άμυνα"

Ο προπονητής του Κόροιβου, Δημήτρης Κωνσταντινίδης, σχολίασε πως: "Στο β’ ημίχρονο νομίζω ότι είχαμε μία εικόνα που όλοι θέλαμε να βλέπουμε. Για πρώτη φορά φέτος αμυντικά μείναμε κάτω από τους 60 πόντους και το γεγονός αυτό έγινε διότι σε ένα από τα τέσσερα δεκάλεπτα τα Τρίκαλα έμειναν κάτω από 10 πόντους. Αυτός είναι ένας συγκεκριμένος στόχος μας. Πήραμε ενέργεια από την άμυνα μας και αυτό μας έκανε καλύτερους επιθετικά. Θεωρώ δίκαια πήραμε τη νίκη. Το σημαντικό για μας είναι ότι συνεχίζουμε πάρα πολύ καλά. Σε 6 δύσκολα ματς έχουμε 4 νίκες και αυτό μας κάνει να είμαστε αισιόδοξοι για τη συνέχεια. Βέβαια μέρα με τη μέρα πρέπει να βελτιωνόμαστε γιατί θεωρώ πως έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης ακόμη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ