STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρίφτης: "Συγχαρητήρια για την νίκη και την 3η θέση"

Πρίφτης: "Συγχαρητήρια για την νίκη και την 3η θέση"
Πρίφτης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης νίκησε το Ρέθυμνο στην Κρήτη με 88-83 και ο Δημήτρης Πρίφτης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του τόσο για την νίκη, όσο και για την κατάκτηση της 3ης θέσης στο πρωτάθλημα.

Ο Άρης εξασφάλισε την 3η θέση στο φετινό πρωτάθλημα, νικώντας το Ρέθυμνο στην Κρήτη με 88-83. Ο προπονητής των "κιτρινόμαυρων" Δημήτρης Πρίφτης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του.

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, σχολίασε στη Συνέντευξη Τύπου: "Συγχαρητήρια στους παίκτες για τη νίκη με την οποία ουσιαστικά εξασφαλίσαμε την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο. Τους αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια από την αρχή της χρονιάς. Το παιχνίδι σήμερα ήταν πολύ δύσκολο.

Το Ρέθυμνο στην έδρα του είναι πολύ δυνατό. Παίζει με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Είναι μια κάθετη ομάδα, πάει την μπάλα κοντά στο καλάθι. Έχει πολύ αθλητικούς παίκτες και είναι πολύ δύσκολο να αμυνθείς όσον αφορά στην τακτική απέναντί τους. Εμείς είχαμε καλό μακρινό σουτ. Στο τέλος έτσι όπως γύρισε το παιχνίδι και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν κερδίσει. Οπότε πιστεύω πως και η τύχη έπαιξε ρόλο. Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για την παρουσία του και καλή συνέχεια".

Από πλευράς των παικτών του Άρη ο Θοδωρής Ζάρας τόνισε: "Ξέραμε ότι το Ρέθυμνο ειδικά μέσα στην έδρα του παίζει πολύ ωραίο μπάσκετ. Ελεύθερο μπάσκετ. Νομίζω πως παρασυρθήκαμε λίγο στον ρυθμό του. Στο πρώτο μέρος παίξαμε συγκεντρωμένα στην άμυνα, στο δεύτερο όχι και τόσο, όμως, στις τελευταίες στιγμές ήμασταν εύστοχοι και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι".

Σκουρτόπουλος: "Δεν ήμασταν ομαδικοί και το πληρώσαμε"

Ο τεχνικός του Ρεθύμνου, Θανάσης Σκουρτόπουλος, υποστήριξε: "Έγινε ένα πολύ καλό ματς και συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη. Η δική μας ομάδα αντέδρασε πολύ καλά. Πιέσαμε μέχρι το τέλος για να πάρουμε το παιχνίδι αλλά δυστυχώς στα κρίσιμα σημεία, ειδικά στις τελευταίες τέσσερις επιθέσεις δεν ανταποκριθήκαμε σωστά. Δεν ήμασταν ομαδικοί και το πληρώσαμε. Με μία καλή επίθεση, ο Άρης κατάφερε να πάρει το παιχνίδι και αυτή είναι η διαφορά μεταξύ των ομάδων. Η εμπειρία.

Τώρα περιμένουμε τα αποτελέσματα για να δούμε αν είμαστε στα πλέι οφ, το οποίο είναι ο στόχος μας. Δεν έχουμε παράπονο από τα παιδιά. Νομίζω δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό κάθε φορά. Τα όρια μας είναι εκεί. Παλεύουμε. Δεν ήμασταν τυχεροί στην διάρκεια της χρονιάς αλλά ούτε και τώρα, καθώς χάσαμε τον Χάρη Γιαννόπουλο κατά την διάρκεια του αγώνα. Στο 2ο γύρο έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια.Έχουμε πει πολλές φορές ότι η απειρία μας είναι το μεγάλο μας μειονέκτημα. Σήμερα βάλαμε τα πιο έμπειρα παιδιά στο τέλος αλλά δεν τα καταφέραμε".

Κι όσο για τον παίκτη της κρητικής ομάδας που βρέθηκε στην αίθουσα της Συνέντευξης Τύπου, ο Ευθύμης Τσακαλέρης επισήμανε: "Συγχαρητήρια στον Άρη. Ξέραμε από την αρχή ότι θα είχαμε μία δύσκολη ομάδα να αντιμετωπίσουμε. Μία οργανωμένη ομάδα με πολύ καλό προπονητή και πειθαρχία στο παιχνίδι της.

Ξεκινήσαμε με στόχο να επιβάλουμε τον ρυθμό μας αλλά δεν τα καταφέραμε. Όμως στο 2ο ημίχρονο σε μεγάλο ποσοστό το επιτύχαμε και για αυτό είχαμε και το προβάδισμα. Στο τέλος χάθηκε η συγκέντρωση μας και δίκαια ο Άρης πήρε το θετικό αποτέλεσμα. Τώρα περιμένουμε κάποια αποτελέσματα για να μπούμε πλέι οφ, δεν είναι στο χέρι μας αλλά θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε'.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ