STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρίφτης: "Να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί"

Πρίφτης: "Να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί"
Πρίφτης ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Άρης πέτυχε στην Πάτρα την 9η συνεχόμενη νίκη του με το διπλό επί του Απόλλωνα με τον τεχνικό του Δημήτρη Πρίφτη στη Συνέντευξη Τύπου να έδειξε πως στο μυαλό του ήταν ήδη το επόμενο παιχνίδι. Με τον Ολυμπιακό στη Nick Galis Hall.

Ο Άρης μπορεί να κέρδισε τον Απόλλωνα Πατρών στο κλειστό της Περιβόλας ωστόσο ο τεχνικός του Δημήτρης Πρίφτης στη Συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε στάθηκε στο πρόβλημα που είχαν οι παίκτες του στο αμυντικό ριμπάουντ. Κι όσο για τον Κώστα Μέξα στάθηκε στην πίκρα της ήττας.

"Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Η Πάτρα είναι καλή ομάδα, παίζει οργανωμένα και ξέραμε εξ αρχής ότι όταν αγωνίζεται στο γήπεδο της έχει μεγαλύτερη αυτοπεποίηθηση. Πιστεύω ότι στο τέλος βάλαμε κάποια κρίσιμα σουτ και για αυτό και το παιχνίδι έγειρε προς την πλευρά μας. Έχουμε πολλά πράγματα που πρέπει να βελτιώσουμε και να συζητήσουμε, όπως για παράδειγμα το αμυντικό ριμπάουντ που ήταν πρόβλημα για εμάς στο παιχνίδι με τον Απόλωνα. Θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε", ήταν το σχόλιο του τεχνικού του Άρη για τη νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών.

Κι όσο για το παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή στη Nick Galis Hall κόντρα στον Ολυμπιακό; "Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας με μια ομάδα υψηλού επιπέδου, θέλουμε να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί. Θα έχουμε το χρόνο να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε ανάλογα μιας και δεν έχουμε μέσα στην εβδομάδα κάποια άλλη αγωνιστική υποχρέωση", για να καταλήξει: "Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο που στάθηκε στο πλευρό μας και μας υποστήριξε και καταφέραμε να κερδίσουμε. Καλή συνέχεια στον Κώστα (σ.σ. Μέξα) και στην Πάτρα".

Από την πλευρά του ο Αμερικανός Τζαμέλ Χάγκινςυποστήριξε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι στο οποίο παίξαμε δυνατά και σκληρά και στο τέλος ήμασταν τυχεροί και καλύτεροι και πήραμε τη νίκη. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας για τον βασικό μας στόχο που είναι η εξασφάλιση της 3ης θέσης και μόλις τα καταφέρουμε και μαθηματικά θα είμαστε ικανοποιημένοι. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε πολύ τον κόσμο μας που σε ένα ακόμα παιχνίδι μας υποστήριξαν".

Σε ερώτηση για το επόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, ο Χάγκινς απάντησε: "Θα παίξουμε στην έδρα μας με έναν δυνατό και δύσκολο αντίπαλο, θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας και θα παλέψουμε για τη νίκη".

Πρίφτης: "Να εμφανιστούμε ανταγωνιστικοί"
Μέξας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μέξας: "Να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό"

Ο τεχνικός του Απόλλωνα Πατρών ο Κώστας Μέξας δήλωσε: "Περιμέναμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, για αυτό και όλη την εβδομάδα προσπαθήσαμε να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα με στόχο να περιορίσουμε κάποια από τα ατού του αντιπάλου μας. Σε κάποιες περιπτώσεις τα καταφέραμε αρκετά καλά, σε κάποιες άλλες λιγότερο. Νομίζω ότι στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν λίγο πιο κουρασμένοι και αυτό επηρέασε κάποιες αμυντικές αντιδράσεις μας, με αποτέλεσμα ο Άρης να βάλει κάποια μεγάλα σουτ και να φτάσει στη νίκη.

Νομίζω ότι τα παιδιά πάλεψαν πάρα πολύ και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Πάντα όταν χάνεις υπάρχει πίκρα, όμως η προσπάθεια τον παιδιών ήταν πολύ καλή. Έδειξαν χαρακτήρα σε ένα ακόμα παιχνίδι στην έδρα μας και θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και στα επόμενα τρία παιχνίδια για να δούμε στο τέλος τι θα έχουμε καταφέρει. Ήταν ένα ματς σε μια πολύ όμορφη μπασκετική ατμόσφαιρα, με κόσμο και από τις δύο ομάδες και νομίζω ότι ήταν μια πολύ ωραία εικόνα για το άθλημα μας. Συγχαρητήρια στον Άρη για την πορεία του και εύχομαι στον κοόυτς και την ομάδα καλή συνέχεια".

Τέλος ο Αμερικανός του Απόλλωνα Πατρών Μάρτιν Πάλμπλαντεπισήμανε: "Ήταν μια σκληρή ήττα για εμάς. Καταφέραμε στο πρώτο ημίχρονο να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, στο δεύτερο ημίχρονο όμως ο Άρης κατάφερε να βάλει εύκολους πόντους και να έχει τον έλεγχο. Μας στοίχισαν τα λάθη που κάναμε τα οποία εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο ο Άρης. Παρόλα αυτά είμαι υπερήφανος για την ομάδα μας και εκτιμώ ότι εαν συνεχίζουμε να παίζουμε με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρουμε να κάνουμε τις δύο νίκες που χρειαζόμαστε για να μπούμε στα play off. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας μέχρι το τέλος".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ