STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρίφτης: "Ήμασταν εύστοχοι σε κρίσιμα σημεία"

Στην ευστοχία που έδειξαν οι παίκτες του σε κρίσιμα σημεία του αγώνα με τη Νέα Κηφισιά στάθηκε ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης. Αλλάζουν οι στόχοι στη Νέα Κηφισιά, σύμφωνα με τον Ηλία Παπαθεοδώρου.

Ο Άρης κατάφερε να περάσει με εμφατικό τρόπο από το "Ζηρίνειο", επικρατώντας της Νέας Κηφισιάς με 65-79. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Δημήτρης Πρίφτης αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση των παικτών του στο μαρκάρισμα του Δημήτρη Μαυροειδή, ενώ έμεινε ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στις απουσίες των Άμποτ και Λιακόπουλου, αλλά και στην αστοχία των παικτών του.

Ο Έλληνας προπονητής τόνισε: “Η Κηφισιά είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα στο σετ παιχνίδι. Το γεγονός ότι ένας από τους δυο επιθετικούς της πόλους (σ.σ Λιακόπουλος) απουσίαζε, δημιούργησε σε εμάς καλύτερες συνθήκες και να τους κουράσουμε με την πίεση. Η πίεση δεν αποτυπώθηκε στα λάθη του αντιπάλου, αλλά στο ποσοστό των σουτ τους. O Μαυροειδής είναι ένας πολύ δύσκολος ψηλός που δημιουργεί προϋποθέσεις με πολλούς τρόπους για την ομάδα. Κάναμε καλή δουλειά στην αντιμετώπισή του. Σε καίρια σημεία ήμασταν εύστοχοι στα μακρινά σουτ. Η συνέχεια είναι πολύ δύσκολη κι ο δεύτερος γύρος πολύ απαιτητικός".

Ο Τορεϊ Τόμας πρόσθεσε πως "ήταν μια δύσκολη νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Δώσαμε μάχη και καταφέραμε να επικρατήσουμε".

Παπαθεοδώρου: "Πλέον βλέπουμε διαφορετικά το πρωτάθλημα"

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου, μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: "Συγχαρητήρια στον Άρη για τη δίκαιη νίκη. Εμείς δεν παρουσιάσαμε το πρόσωπο που θέλαμε. Δεν κάναμε καλή προετοιμασία και δεν προπονηθήκαμε ποτέ πλήρεις. Η ποιότητα του αντιπάλου μας οδήγησε σε βιαστικές επιλογές και οι τραυματισμοί του Άμποτ και του Λιακόπουλου, σε συνδυασμό με τη γενική λειψανδρία στη θέση των γκαρντ, δεν μας επέτρεψε να έχουμε καλό ρυθμό στην επίθεση. Πλέον πρέπει να δούμε διαφορετικά το πρωτάθλημα. Με βάση τις δυσκολίες και τους παίκτες που έχουν μείνει πρέπει να έχουμε στόχο νίκες που θα εξασφαλίσουν την παραμονή εύκολα. Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές και να βλέπουμε τα πράγματα όπως είναι κι όχι όπως θα θέλαμε να είναι".

Ο Δημήτρης Μενουδάκος είπε: "Ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος και το έργο μας πολύ δύσκολο. Είχαμε ατυχίες μετά το ματς στην Πάτρα, καθώς μας χτύπησε όλους μαζί μια ίωση. Παίξαμε με όλες μας τις δυνάμεις. Δεχτήκαμε κάποια μεγάλα σουτ, όταν πλησιάζαμε γύρω στους τέσσερις".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ