STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρίφτης: "Εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε"

Πρίφτης: "Εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε"
INTIME SPORTS

Ο Δημήτρης Πρίφτης τόνισε πως η ομάδα του εμφανίστηκε όπως έπρεπε, ενώ ο Γιάννης Καστρίτης επεσήμανε πως ο Άρης διαθέτει ένα γεμάτο ρόστερ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου οι παίκτες και οι προπονητές των δύο ομάδων, σε ένα ματς που ο Άρης διέλυσε τον Αρκαδικό με σκορ 50-90.

Ο προπονητής του Άρη, Δημήτρης Πρίφτης, τόνισε: "Συγχαρητήρια στον Αρκαδικό για την άνοδο. Είχα έρθει εδώ και πιο παλιά και το γήπεδο είναι μεταμορφωμένο. Ο κόσμος δημιούργης εμια πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Εμείς αγωνιστικά ήμασταν σοβαροί και εμφανιστήκαμε όπως έπρεπε. Καλή συνέχεια σε όλους και ελπίζω ο Αρκαδικός να παραμείνει στην Α1".

Φλιώνης: "Ήταν μία δύσκολη βδομάδα για εμάς"

Ο παίκτης του Άρη, Δημήτρης Φλιώνης, τόνισε: "Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα για εμάς. Είχαμε πει να μπούμε δυνατά, και το κάναμε χωρίς να έχουμε κανένα πρόβλημα. Ανταπεξήλθαμε καλά και από την αρχή ήμασταν όπως έπρεπε και κερδίσαμε στο τέλος".

Καστρίτης: "Ο Άρης είναι ομάδα με υπερπλήρες ρόστερ"

Ο προπονητής του Αρκαδικού, Γιάννης Καστρίτης, σχολίασε: "Πολλά συγχαρητήρια στον κόουτς Πρίφτη και στην ομάδα του Άρη. Νομίζω ότι δεν αξίζει πολύ μεγάλης κριτικής το ματς. Ήταν ξεκάθαρο ότι ο Άρης δεν θα άφηνε περιθώριο για οτιδήποτε είχαμε σχεδιάσει. Ξέραμε ότι ήταν πάρα πολύ δύσκολο.

Ο Άρης είναι ομάδα με υπερπλήρες ρόστερ. Το στοίχημα για εμάς ηταν να διατηρήσουμε το ίδιο επίπεδο απόδοσης μας όπως στο ματς με την Κηφισιά, αν όχι να βελτιωθούμε. Αυτό έχει να κάνει με την διάθεση και την ενέργεια. Ο Άρης δεν μας το επέτρεψε".

Μπορώ να πω με βεβαιότητα ότι πήραμε ένα πολύ καλό μάθημα για το πως συμπεριφέρονται οι μεγάλες ομάδες. Θα μας χρειαστεί. Κανείς δεν χαρίζει τίποτα και πρέπει να δίνουμε την ψυχή μας στο γήπεδο. Είχαμε πολύ καλή εβδομάδα. Συνεχίζουμε την καλή δουλειά με πολύ υπομονή με στόχο να είμαστε βελτιωμένοι και καλύτεροι στην συνέχεια. Καλή επιτυχία στον κ. Πρίφτη με υγεία.

Είμαστε νέα ομάδα, κάθε νέα ομάδα ως σύνθεση και αυτό επηρεάζει την χημεία μας. Αυτό θέλει χρόνο και υπομονή. Την διαχείριση στο συναίσθημα, όπως την ήττα με άστοχο σουτ ή κατεβασμένα χέρια. Δεν ανησυχούμε. Έχει να κάνει με πνευματικό κομμάτι . Μαθαίνουμε και θα είμαστε πιο έτοιμοι στην συνέχεια.

Η αλήθεια είναι οτι μεγαλώσαμε με τον Άρη. Επίσης από την κλήρωση, ξέραμε ότι θα είχαμε αντίπαλο ισχυρή ομάδα. Πολύ σκληρό για τον κόσμο να δει μια τόσο ιστορική ομάδα, η οποία δείχνει οτι θα είναι και πάλι σκληρή.

Είναι πολύ νωρίς. Μόνο εικασίες μπορούμε να κάνουμε. Το πρωτάθλημα έχει 3 ταχύτητες. Η διαφορά του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού με ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Άρη έχει κλείσει. Θα ναι πολύ ανταγωνιστικό Πρωτάθλημα σε κορυφή και ουρά. Ο τρόπος και συναισθήματα αλλάζουν. Οι καταστάσεις επηρεάζουν εμφάνιση. Δεν υπάρχει λόγος για πανικός. Έχουμε σκέψεις. Δε σημαίνει οτι θα κινηθούμε εν θερμώ. Έχουμε εμπιστοσύνη στα παιδιά και στον τρόπο που δουλεύουν.

Νουούτινεν: "Ο Άρης κινήθηκε πιο καλά"

Ο παίκτης του Άρη, Μάτι Νουούτινεν: "Συγχαρητήρια στον Άρη. Έγινε ένα σκληρό παιχνίδι. Ο Άρης είναι μεγάλη ομάδα και έπαιξε πολύ καλά και σκληρά. Ο Άρης κινήθηκε πιο καλά, είχε γρήγορες πάσες και βγήκε καλύτερα στο ματς".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ