STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πρίφτης: "Δείχνει πολύ σοβαρό του Σανικίτζε"

Πρίφτης: "Δείχνει πολύ σοβαρό του Σανικίτζε"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Πρίφτης δεν μπόρεσε να κρύψει την απογοήτευσή του για τον σοβαρό τραυματισμό του Βίκτορ Σανικίτζε, εξηγώντας πως όλα δείχνουν ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό.

Ο τραυματισμός του Βίκτορ Σανικίτζε έχει σοκάρει άπαντες στον Άρη, κάτι που επεσήμανε κι ο Δημήτρης Πρίφτης λίγο μετά το τέλος του αγώνα των "κίτρινων" απέναντι στα Τρίκαλα .

Ο προπονητής του Άρη ξεκίνησε λέγοντας πως " σε ότι αφορά το ματς, είχε δύο όψεις. Το πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλό και αμυντικά και επιθετικά, είχαμε ενέργεια. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ήμασταν σοβαροί, με κύριο χαρακτηριστικό τα πολλά χαμένα ριμπάουντ και τα πολλά λάθη Πρέπει να τα διορθώσουμε, χρειαζόμαστε πολλή δουλειά ακόμα. Κρατάμε τη νίκη και συνεχίζουμε", πριν σχολιάσει τη φάση του σοβαρού τραυματισμού του Βίκτορ Σανικίτζε:

" Καλούμαστε να διαχειριστούμε έναν σοβαρό τραυματισμό, είναι και αυτό μέσα στον αθλητισμό, πρέπει να το διαχειριστούμε. Δεν πρέπει να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας, δείχνει πολύ σοβαρός ο τραυματισμός. Όταν φεύγει με το φορείο ο παίκτης… Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου. Ζω τη στιγμή, ζω αυτό που έχει συμβεί. Θα πρέπει να το διαχειριστούμε".

Τέλος, αναφέρθηκε στην παρουσία του Νίκου Γκάλη στο γήπεδο, λέγοντας πως " ήταν πολύ θετικό που ήταν εδώ ο Νίκος Γκάλης. Ήταν πολύ μεγάλη έκπληξη για μας, τον θέλουμε κοντά μας, θα ήθελα πολύ να τον ξαναδούμε και στα επόμενα παιχνίδια".

Από την πλευρά του, ο Θοδωρής Ζάρας είπε: " Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά να έχουμε, αλλά και στον Σάνι να επανέλθει γρήγορα γερός. Ξεκινήσαμε θετικά το πρωτάθλημα, αλλά θέλω να σταθώ σε κάτι που είδα στην στατιστική. Κάποια επιθετικά ριμπάουντ θα μπορούσαμε να τα είχαμε γλυτώσει μαζί με εύκολα λάθη και σήμερα και στο άλλο ματς, μια και δώσαμε εύκολα καλάθια στον αντίπαλο. Αυτό πρέπει να το δούμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ