STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πράξη δεύτερη στους ημιτελικούς της Stoiximan.gr Basket League

BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÑÏÌÇÈÅÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÑÏÌÇÈÅÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Παναθηναϊκός Superfoods-ΠΑΟΚ (17:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) και Ολυμπιακός-Προμηθέας (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) κοντράρονται στους δεύτερους αγώνες των ημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League, με τους γηπεδούχους να προηγούνται με 1-0.

Οι δεύτεροι αγώνες των ημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League διεξάγονται σήμερα (26/5), με τον Παναθηναϊκό Superfoods να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (17:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) και τον Ολυμπιακό τον Προμηθέα (19:30, LIVE Blog από το Sport24.gr), σε δύο σειρές με ξεκάθαρα φαβορί και αουτσάιντερ.

Οι δύο "αιώνιοι" προηγούνται με 1-0 στις σειρές, έχοντας επικρατήσει μάλιστα άνετα τους πρώτους αγώνες. Και το ίδιο θέλουν να κάνουν και τώρα, αφού δεν επιθυμούν να σπαταλήσουν περισσότερη ενέργεια στην προσπάθειά τους να συναντηθούν για ακόμα μία φορά στους Τελικούς. Ο ΠΑΟΚ και ο Προμηθέας θέλουν αρχικά να φανούν πιο ανταγωνιστικοί, ελπίζοντας να κερδίσουν τα περισσότερα που μπορούν.

Οι σειρές κρίνονται στις 3 νίκες, κάτι που σημαίνει πως ακόμα και αν κερδίσουν οι δύο "αιώνιοι" θα υπάρξει τουλάχιστον ακόμα ένας αγώνας.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ