STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πολυτιμότερος όλων ο Ουάιτ

Πολυτιμότερος όλων ο Ουάιτ

Η κανονική διάρκεια της Basket League ΣΚΡΑΤΣ ολοκληρώθηκε με τον Οκάρο Ουάιτ να παίρνει τον τίτλο του πολυτιμότερου. Ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη συγκέντρωσε 474 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης

Το παιχνίδι μεταξύ του Ολυμπιακού και του Ρεθύμνου έριξε την αυλαία της 26ης αγωνιστικής και μαζί της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Ο Οκάρο Ουάιτ αναδείχτηκε MVP της κανονικής περιόδου της φετινής Basket League ΣΚΡΑΤΣ, καθώς ήταν πρώτος μεταξύ όλων στο σύστημα ατομικής αξιολόγησης.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Άρη συγκέντρωσε 474 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης. Αγωνίστηκε και στους 26 αγώνες της κανονικής περιόδου και είχε διψήφιο αριθμό ranking στους 21 απ’ αυτούς. Καλύτερη φετινή επίδοσή του ήταν οι 36 βαθμοί στον αγώνα της 3ης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, στο "Nick Galis Hall".

Ο Ουάιτ επίσης αναδείχτηκε 4ος σκόρερ του πρωταθλήματος με 351 πόντους, 2ος ριμπάουντερ με 182 και 3ος στα κλεψίματα με 43.

Τελείωσε την κανονική περίοδο με 13.5 πόντους ανά αγώνα, 7.0 ριμπάουντ, 1.88 ασίστ, 1.65 κλεψίματα, 0.38 κοψίματα, 1.62 λάθη και είχε 78% στις βολές, 62% στα δίποντα και 39% στα τρίποντα.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ