STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πολυτιμότερος ο Μαυροκεφαλίδης

Πολυτιμότερος ο Μαυροκεφαλίδης

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης κέρδισε τον τίτλο του πολυτιμότερου παίκτη για την 4η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, αποτελώντας τον βασικό λόγο που η ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα έκανε το 4/4 εντός των συνόρων.

Η νέα εντυπωσιακή εμφάνιση του Λουκά Μαυροκεφαλίδη αρκούσε για να δώσει στην ΑΕΚ την τέταρτη σερί νίκη της στη Basket League ΣΚΡΑΤΣ, σε βάρος του Κοροίβου (67-76) . Ο κορυφαίος -κατά τεκμήριο- παίκτης της "Ένωσης" τη φετινή αγωνιστική περίοδο συνεχίζει να οδηγεί την ομάδα του Ντράγκαν Σάκοτα εντός κι εκτός των συνόρων, δικαιώνοντας πλήρως τους ανθρώπους της που επένδυσαν ένα σημαντικό ποσό για να τον αποκτήσουν.

Την ίδια ώρα, αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της 4ης αγωνιστικής, έχοντας 28 πόντους (με 11/14 δίποντα και 6/8 βολές), 6 ριμπάουντ, 8 κερδισμένα φάουλ, 3 κλεψίματα και 3 λάθη σε 30'02'' συμμετοχής. Ήταν μάλιστα η τέταρτη φορά τη φετινή αγωνιστική περίοδο που σημειώνει 20+ πόντους, ενώ το 78.6% που είχε στα δίποντα η δεύτερη καλύτερη επίδοση στη συγκεκριμένη στατιστική κατηγορία.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ