STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ποια ομάδα επιλέξατε για την Basket League

Ποια ομάδα επιλέξατε για την Basket League
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μία μέρα πριν την ανακοίνωση της ΕΟΚ σχετικά με την ομάδα που θα πάρει τη wild card για την Basket League, οι αναγνώστες του Sport24.gr εξέφρασαν την προτίμησή τους για την "εκλεκτή".

Μία και καμία. Η αναμονή σχετικά με την ομάδα που θα πάρει τη wild card για την Basket League φτάνει στο τέλος της, με την ΕΟΚ να ενημερώνει για το τελευταίο κομμάτι του παζλ. Η Τρίτη (13/9) είναι η μέρα της... κρίσης, με τους έξι μνηστήρες (Αρκαδικός, Καβάλα, Δόξα Λευκάδας, Πανιώνιος, Ηρακλής, Ηράκλειο) να μαθαίνουν την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζονται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το Sport24.gr έδωσε τον... λόγο στους αναγνώστες του, θέλοντας να μάθει τις προτιμήσεις του. Κι όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα, η πλειοψηφία ψηφίζει... Ηρακλή! Με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο του, ο "Γηραιός" κάνει όνειρα επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια. Έχοντας απαλλαγεί (ξανά) από τον βραχνά των χρεών, θέλει να πατήσει σε πιο στέρεα βάση προκειμένου σταδιακά να θυμίσει την ομάδα του παρελθόντος και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την Basket League.

Συγκεντρώνοντας το 41.57% των ψήφων, ο Ηρακλής είναι ο πρώτος επιλαχών για τη wild card της Basket League σύμφωνα με τους αναγνώστες του Sport24.gr, με τον Πανιώνιο να ακολουθεί, αλλά να βρίσκεται πολύ πίσω (με 22.78%). Όσο για την ομάδα που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους; Η Καβάλα, με μόλις 3.95% επί του συνόλου.

Ομάδα Ποσοστό
Ηρακλής 41.57%
Πανιώνιος 22.78%
Δόξα Λευκάδας 15.65%
Ηράκλειο 9.77%
Αρκαδικός 6.29%
Καβάλα 3.95%
TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ