Ποια ομάδα επιλέξατε για την Basket League - Stoiximan.gr Basket League - SPORT 24
STOIXIMAN.GR BASKET LEAGUE

Ποια ομάδα επιλέξατε για την Basket League

Ποια ομάδα επιλέξατε για την Basket League

Μία μέρα πριν την ανακοίνωση της ΕΟΚ σχετικά με την ομάδα που θα πάρει τη wild card για την Basket League, οι αναγνώστες του Sport24.gr εξέφρασαν την προτίμησή τους για την "εκλεκτή".

Μία και καμία. Η αναμονή σχετικά με την ομάδα που θα πάρει τη wild card για την Basket League φτάνει στο τέλος της, με την ΕΟΚ να ενημερώνει για το τελευταίο κομμάτι του παζλ. Η Τρίτη (13/9) είναι η μέρα της... κρίσης, με τους έξι μνηστήρες (Αρκαδικός, Καβάλα, Δόξα Λευκάδας, Πανιώνιος, Ηρακλής, Ηράκλειο) να μαθαίνουν την κατηγορία στην οποία θα αγωνίζονται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Το Sport24.gr έδωσε τον... λόγο στους αναγνώστες του, θέλοντας να μάθει τις προτιμήσεις του. Κι όπως φάνηκε από τα αποτελέσματα, η πλειοψηφία ψηφίζει... Ηρακλή! Με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο του, ο "Γηραιός" κάνει όνειρα επιστροφής στα μεγάλα σαλόνια. Έχοντας απαλλαγεί (ξανά) από τον βραχνά των χρεών, θέλει να πατήσει σε πιο στέρεα βάση προκειμένου σταδιακά να θυμίσει την ομάδα του παρελθόντος και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για την Basket League.

Συγκεντρώνοντας το 41.57% των ψήφων, ο Ηρακλής είναι ο πρώτος επιλαχών για τη wild card της Basket League σύμφωνα με τους αναγνώστες του Sport24.gr, με τον Πανιώνιο να ακολουθεί, αλλά να βρίσκεται πολύ πίσω (με 22.78%). Όσο για την ομάδα που συγκέντρωσε τις λιγότερες ψήφους; Η Καβάλα, με μόλις 3.95% επί του συνόλου.

Ομάδα Ποσοστό
Ηρακλής 41.57%
Πανιώνιος 22.78%
Δόξα Λευκάδας 15.65%
Ηράκλειο 9.77%
Αρκαδικός 6.29%
Καβάλα 3.95%
SHARE:
TECH IT OR LIVE IT

TECH IT OR LIVE IT

Τι κάνεις όταν δεν ανοίγει το ρημάδι το PC

Το δίδυμο IT Ζάμπρα-Ατζαράκη επιστρέφει κι επιστρατεύει όλα τα μέσα για να επισκευάσει έναν αμετανόητα χαλασμένο υπολογιστή.

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Διαβάσαμε όλα τα σχολικά βιβλία Θρησκευτικών και καταλάβαμε αυτά!

Ένας δημοσιογράφος διάβασε τα Θρησκευτικά όλων των τάξεων δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και κατέγραψε τα συμπεράσματά του.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24