STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πήρε παράταση ο Πανιώνιος

Πήρε παράταση ο Πανιώνιος

Η ημερομηνία που είχε δώσει η ΕΕΑ στην ΚΑΕ Πανιώνιος, δεν ήταν τελικά καταληκτική,όπως φάνηκε από την παράταση που πρόσφερε σήμερα (4/9) έως τις 22/9, να συμπληρώσει το φάκελο συμμετοχής στην Α1.

Η ΕΕΑ είχε ενημερώσει την ΚΑΕ Πανιώνιος πως είχε προθεσμία έως τις 4/9 (δηλαδή, σήμερα) να συμπληρώσει το φάκελο αίτησης συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ της σεζόν 2014-15.

Μετά την ενημέρωση του Αντώνη Μαργέτη, περί απόσυρσης του ενδιαφέροντος του να αναλάβει την ΚΑΕ, υπήρξαν εξελίξεις κατά τις οποίες ο κ. Μαργέτης συναντήθηκε με τον κάτοχο των μετοχών, Ηλία Λιανό και συμφώνησαν ως προς την παράδοση, με την προϋπόθεση ο τελευταίος να αποπληρώσει τα χρέη και να τακτοποιήσει το ζήτημα Ζορόσκι που έχει μπλοκάρει τις μεταγραφές της κυανέρυθρης ΚΑΕ, από τη FIBA.

Σήμερα λοιπόν, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Άρης Μισαηλίδης και ο αντιδήμαρχος Νέας Σμύρνης, Πολύδωρος Συρίγος παρουσιάστηκαν ενώπιον της επιτροπής και ενημέρωσε για τα νεότερα, ζητώντας νέα προθεσμία (για να βρει και τις 100.000 ευρώ της εγγυητικής -εμφάνισαν τη σχετική αίτηση στην τράπεζα), την οποία και έλαβε. Έτσι, η νέα ημερομηνία για τον Πανιώνιο, είναι η 22η του μήνα. Έως τότε, ο Γιώργος Καλαφατάκης θα 'χει καταλήξει και κάπου σε ό,τι αφορά την αναζήτηση παικτών.

Να θυμίσουμε ότι εκκρεμεί αυτή της ΚΑΕ ΑΕΚ (14/9) που φυσιολογικά θα πάρει και αυτή παράταση, ενώ παράταση πήραν οι ΚΑΕ Ίκαρος Καλλιθέας (15/9) και ΚΑΕ Ηλυσιακός (15/9).

Σε περίπτωση που χάσατε τις εξελίξεις , ιδού οι ομάδες που έχουν άδεια συμμετοχής.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ