STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πήραν πιστοποιητικό τα Τρίκαλα

Πήραν πιστοποιητικό τα Τρίκαλα

Τα Τρίκαλα ανακοίνωσαν τη χορήγηση πιστοποιητικού από την ΕΕΑ, κάτι που σημαίνει ότι η ομάδα απέκτησε το δικαίωμα συμμετοχής στη Basket League ΟΠΑΠ

Δικαίωμα συμμετοχής στη Basket League ΟΠΑΠ της νέας αγωνιστικής περιόδου απέκτησαν τα Τρίκαλα τα οποία ανακοίνωσαν την χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής από την ΕΕΑ.

Η νεοφώτιστη ομάδα ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στην σύνταξη ενός άρτιου φακέλου. Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση της Aries Trikala BC...

"Η Aries Trikala BC ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση την χορήγηση του πιστοποιητικού συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α1.

Η μεθοδικότητα και η σκληρή δουλειά δυο μηνών οδήγησε την ομάδα στην κατάθεση ενός πλήρους φακέλου με όλα τα δικαιολογητικά που απαιτούνταν από την ΕΕΑ ο οποίος και έγινε δεκτός.

Παρά την ατυχή προσπάθεια κάποιων να δημιουργήσουν μία εικόνα ομάδας που δεν λειτουργεί η διοίκηση χωρίς τυμπανοκρουσίες και πολλά λόγια εργάστηκε εντατικά ώστε να εξασφαλίσει το πιο απαραίτητο στοιχείο για την ύπαρξη και την συνέχεια του συλλόγου που δεν είναι άλλο από το πιστοποιητικό συμμετοχής στην Α1.

Το γεγονός αυτό που αποτελούσε την πιο βασική προϋπόθεση για την δημιουργία μιας υγιούς ομάδας δίνει την δύναμη σε μας να συνεχίσουμε με την βεβαιότητα ότι ο καταξιωμένος προπονητης της ομάδας μας και οι συνεργάτες του θα δημιουργήσουν μια ομάδα που θα ικανοποιεί κάθε Τρικαλινό φίλαθλο τον οποίο όσο ποτέ χρειαζόμαστε δίπλα μας.

Σημαντική και καθοριστική στην σύνταξη του άρτιου φακέλου που κατατέθηκε στην ΕΕΑ ήταν η συμβολή του Συμβολαιογράφου Τρικάλων κ. Γιώργου Αθανάτου, των λογιστών της ΚΑΕ κ.κ. Σακελλαρίου, Σίμου και φυσικά του Νομικού μας συμβούλου κ. Νίκου Αλεξιου που επιμελήθηκε το σύνολο του φακέλου και παρέστη και στην χθεσινή συνεδρίαση. Τους ευχαριστούμε όλους για τον επαγγελματισμό τον οποίο επέδειξαν αλλά και για την άρτια επιστημονική τους κατάρτιση που αποδείχτηκε πολύτιμη για την κατάθεση ενός ολοκληρωμένου φακέλου".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ