STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πέτγουεϊ: "Είναι θέμα αξιοπρέπειας"

Πέτγουεϊ: "Είναι θέμα αξιοπρέπειας"

Ο Μπρεντ Πέτγουεϊ εξήγησε ότι περιμένει την αντίδραση του Παναθηναϊκού στο Game 3 της σειράς των τελικών στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (14/6, 19:30) ενώ ξεκαθάρισε ότι οι Πειραιώτες έχουν μάθει να μην πανικοβάλλονται.

Ο Ολυμπιακός "έσπασε" την έδρα του Παναθηναϊκού και πλέον έχει μπροστά του την ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα μπροστά στον κόσμο του που θα γεμίσει ασφυκτικά το ΣΕΦ , το βράδυ της Κυριακής (14/6, 19:30).

Παρ' όλα αυτά, ο Μπεντ Πέτγουεϊ τόνισε πως οι "πράσινοι" θα κάνουν ό,τι μπορούν για να αποφύγουν το sweep, ανεβάζοντας τον βαθμό δυσκολίας για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ο Αμερικανός φόργουορντ αναφέρθηκε αρχικά στο Game 3 της σειράς με τον Παναθηναϊκό. Παραδέχτηκε ότι τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα για τους Πειραιώτες, με δεδομένο ότι οι "πράσινοι" θέλουν να αποφύγουν τη "σκούπα": "Ο Παναθηναϊκός δεν θέλει να χάσει την σειρά 3-0, άρα θα προσπαθήσει να κάνει ότι μπορεί. Είναι και θέμα αξιοπρέπειας. Οπότε θα είναι ακόμα πιο δύσκολο το παιχνίδι της Κυριακής".

Εν συνεχεία ο Πέτγουεϊ αναφέρθηκε στην εικόνα που έβγαλε ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ: "Είμαστε μαζί για περίπου δύο χρόνια. Έχουμε την ομοιογένεια και έχουμε παίξει πολλά δύσκολα παιχνίδια, όπως στα play offs της Ευρωλίγκας με την Μπαρτσελόνα, αλλά και στο Final 4 και έχουμε μάθει να μην πανικοβαλλόμαστε ακόμα και στις πιο σκληρές έδρες".

Τέλος, μίλησε για την ηρεμία που προέρχεται από τον πάγκο: "Είναι η οδηγία που προέρχεται από τον πάγκο, από τον προπονητή και το τεχνικό τιμ, ότι λάθος και να γίνεται, όποιο φάουλ, να μην το… κρατάμε και να προχωράμε στην επόμενη φάση του αγώνα"

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ