STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πέφτει η αυλαία με ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΑΕΚ

BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΑΕΚ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός Superfoods υποδέχεται την τροπαιούχο του BCL AEK στον αγώνα που ολοκληρώνει την 25η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr). Να διατηρήσουν το αήττητο θέλουν οι "πράσινοι", νίκη για να ανέβει 5η θέλει η ΑΕΚ.

Στην προτελευταία στροφή της κανονικής περιόδου της Stoiximan.gr Basket League ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ (20:00, LIVE Blog από το Sport24.gr) στο παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία στην 25η αγωνιστική.

Οι "πράσινοι", με τον Μάικ Τζέιμς πλέον στην σύνθεσή τους ο οποίος πήρε την θέση του Μάρκους Ντένμον ενόψει των playoffs , έχουν ξεκαθαρίσει ότι έχουν ως στόχο να ολοκληρώσουν αήττητοι την κανονική περίοδο. Και η ΑΕΚ είναι το προτελευταίο εμπόδιό τους, με το Λαύριο να είναι το τελευταίο την προσεχή Κυριακή (13/5).

Η ΑΕΚ από την πλευρά της, με τις δάφνες της κατόχου του τίτλου του Basketball Champions League που κατέκτησε την περασμένη Κυριακή (6/5) επιθυμεί αρχικά να επιστρέψει στην πραγματικότητα, θέλοντας τη νίκη για να διατηρηθεί στην 5η θέση. Ξέρει πλέον ότι πιο ψηλά δεν μπορεί να τερματίσει, αφού οι θέσεις 3-4 έχουν "καπαρωθεί" από τον Προμηθέα και τον ΠΑΟΚ αντίστοιχα. Σε αυτή την προσπάθειά της αναμένεται να παραταχθεί χωρίς απουσίες, ελπίζοντας στο καλύτερο δυνατό κόντρα στον ισχυρό αντίπαλό της.

Αυτή είναι η τρίτη φετινή αναμέτρηση των δύο ομάδων, οι οποίες έχουν από μία νίκη. Η ΑΕΚ είχε αναδειχθεί νικήτρια στην πρώτη φετινή τους "μονομαχία", όταν και είχε κερδίσει με 73-69 στον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος στις 5 Νοεμβρίου, με τον Παναθηναϊκό να απαντάει στις 14 Ιανουρίου στον αγώνα για τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, όταν είχε επιβληθεί εύκολα με 94-74 της "Ένωσης" όντας τυπικά φιλοξενούμενος, στις 14 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ