STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Θέλαμε να τρέξουμε"

Πεδουλάκης: "Θέλαμε να τρέξουμε"
INTIME SPORTS

Ο Αργύρης Πεδουλάκης υποστήριξε πως ήταν δύσκολο για τον Παναθηναϊκό να συγκεντρωθεί στο παιχνίδι με την Καβάλα, στην οποία ευχήθηκε να επιστρέψει άμεσα στην Α1

Μετά το τέλος του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Καβάλα, ο Αργύρης Πεδουλάκης αναφέρθηκε στο γεγονός πως ήταν δύσκολο για τον ίδιο να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα από αυτή την αναμέτρηση.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του που όσο περνούσε η ώρα, έπεφτε...

"Καλησπέρα και χρόνια πολλά σ' όλους. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι να συγκεντρώσεις τα παιδιά. Στο πρώτο δεκάλεπτο βάλαμε στόχους που δεν είχαν να κάνουν με την Καβάλα, ήταν κομμάτια της τακτικής μας. Θέλαμε να παίξουν όλα τα παιδιά, να δώσουμε χρόνο, να τρέξουμε.

Όσο περνούσε ο χρόνος, χαλάρωσε το μυαλό μας, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, λογικό είναι. Δε μπορείς να βγάλεις συμπεράσματα, δεν είναι εύκολο. Ευχαριστώ τον Βαγγέλη (σ.σ. Αλεξανδρής) για τα καλά λόγια του. Καλό δρόμο στην Καβάλα, ελπίζω να επιστρέψει. Εμείς συνεχίζουμε", σχολίασε ο Αργύρης Πεδουλάκης.

Από την πλευρά του, ο Γάιος Σκορδίλης υποστήριξε: "Ήταν το πρώτο ματς μετά τις διακοπές του Πάσχα. Θέλαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα εν όψει πλέι οφ. Στο πρώτο μέρος ότι μας ζήτησε ο κόουτς το κάναμε. Στην συνέχεια, όμως, δεν ακολουθήσαμε το πλάνο και η Καβάλα μείωσε.

Έχουμε ακόμα δύο ματς μπροστά μας για να μπορέσουμε να μπούμε δυνατά στα πλέι οφ, έτσι ώστε να πετύχουμε τους στόχους της ομάδας μας".

Αλεξανδρής: "Θέλαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί"

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής της Καβάλας, Βαγγέλης Αλεξανδρής σχολίασε: "Χρόνια πολλά, Χριστός ανέστη, υγεία, δουλειά και βελτίωση στο χώρο του μπάσκετ, που την αξίζουμε. Παρόλο που επί αρκετά χρόνο είμαστε ριγμένοι, χάριν στις προσωπικές προσπάθειες ανθρώπων όπως του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού υπάρχει ακόμα το μπάσκετ.

Είμαι Σαλονικιός, γνωρίζω τι γίνεται σε Άρη και Π.Α.Ο.Κ. οι οποίοι χρειάζονται για να ανεβάσουμε το μπάσκετ, να είναι πιο ανταγωνιστικό, αλλά υπάρχουν υπέρογκα ποσά σε χρέη, πληρώνουν τρεις ομάδες για να παίζει η μία. Υπάρχουν κι ευχάριστα παραδείγματα, όπως ο Πανιώνιος, ο Ίκαρος Καλλιθέας, ο Α.Γ.Ο.Ρ. κι ο δικός μας ο Παπακωνσταντίνου (σ.σ. ιδιοκτήτης & πρόεδρος της Καβάλας) κι είναι ευχής έργον που βοήθησε την ομάδα.

Εκεί όπου δεν είχε εμφανιστεί το μπάσκετ στην πόλη, τώρα έχει ανθίσει. Μπορεί να μην έχουν φανεί τα αποτελέσματα, αλλά υπάρχει η φλόγα. Στο μέλλον θα υπάρξουν και γηγενείς παίκτες να προστατεύσουν και να βελτιώσουν το άθλημα να πάει παραπάνω" τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου ο Βαγγέλης Αλεξαδνρής και και συνέχισε:

"Στο δεύτερο ημίχρονο, όσοι έχουμε μείνει στην ομάδα κατ' εντολή προέδρου... με ξέρετε, θέλω οι ομάδες μου να είναι ανταγωνιστκές κι ας υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας. Κάναμε ένα 8ωρο ταξίδι να φτάσουμε εδώ, ο Ε.Σ.Α.Κ.Ε. να μας ενημερώσει κι ήταν ήταν δύσκολο να βρούμε εισιτήρια να έρθουμε.

Εγώ απουσίαζα κι από μία εκδήλωση που έπρεπε κι ήθελα να είμαι, αυτή του Νίκου Γκάλη, αλλά έπρεπε να είμαι εδώ να στηρίξω την ομάδα μέχρι τέλους. Επί τρία 10λεπτα ήμασταν ανταγωνιστικοί. Βοήθησε κι ο Παναθηναϊκός, που το είδε σαν προετοιμασία, δεν κυνήγησε το σκορ, έδωσε χρόνο σε παιδιά κι έτσι ήμασταν ανταγωνιστικοί.

Απομένει ένα παιχνίδι, θα προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε και μετά θα δούμε τι μπορούμε να σχεδιάσουμε για τη επόμενη σεζόν. Ευχαριστώ πολύ".

Κλείνοντας, αναφέρθηκε στους Έλληνες προπονητές που ανέλαβαν τους "αιώνιους" αντιπάλους, διατηρώντας τους σε υψηλό επίπεδο: "Οι Έλληνες προπονητές, όταν τους δοθεί η ευκαιρία, όχι απλώς μία ομάδα, αλλά μία ομάδα με σωστές προΎποθέσεις, είδαμε τι μπορούν να καταφέρουν.

Ο Γιώργος (σ.σ. Μπαρτζώκας) πήγε στο Final Four, ο Αργύρης (σ.σ. Πεδουλάκης) παραλίγο, είχε και πιο δύσκολο ταξίδι να διανύσει, άρχισε απ' το μηδέν. Αλλά έχει κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος. Καλή επιτυχία στον Παναθηναϊκό, έχει κι ένα απ' τα αγαπημένα παιδιά μου, τον Σωτήρη Μανωλόπουλο (σ.σ. βοηθός προπονητής), δε μπορώ να μη τους σκέφτομαι και να μην είμαι κοντά τους".

Τέλος, ο Δημήτρης Καλαμπάκας σημείωσε: "Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό για την νίκη του. Από την αρχή έκανε το παιχνίδι του, ενώ εμείς δεν ξεκινήσαμε καλά. Χάσαμε ελεύθερα σουτ, ο Παναθηναϊκός ξέφυγε και εμείς κυνηγούσαμε στο σκορ.

Στην τρίτη περίοδο μειώσαμε στους 9, κάναμε ό,τι μπορούσαμε αλλά μείναμε και πάλι πίσω. Από εκεί και έπειταμ θέλαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ. Τώρα έχουμε μπροστά μας το Ρέθυμνο και θέλουμε να τελειώσουμε αξιοπρεπώς την σεζόν".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ