STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Είχαμε προβλήματα στην άμυνα"

Πεδουλάκης: "Είχαμε προβλήματα στην άμυνα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Αργύρης Πεδουλάκης στάθηκε στη διάθεση των παικτών του στον αγώνα με τον Κολοσσό, με τον Άρη Λυκογιάννη να ευχαριστεί άπαντες για τη συνεργασία τη φετινή αγωνιστική περίοδο, που ολοκληρώθηκε για τους "θαλασσί" μετά την εντός έδρας ήττα από τον Παναθηναϊκό (71-80).

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Κολοσσού ( 80-71 ) στον δεύτερο προημιτελικό της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, εξασφαλίζοντας την παρουσία του στα ημιτελικά, όπου θα αντιμετωπίσει τον Άρη. Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε:

" Έγινε ένα δυνατό παιχνίδι. Θα μας βοηθήσει για να δούμε τα λάθη μας. Ο Κολοσσός έπαιξε αυτοματοποιημένα και ήταν εύστοχοι στο σουτ τριών πόντων. Είχαμε κάποια προβλήματα στην άμυνά μας και χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας σε κάποια κομμάτια και αυτό είναι λογικό, αφού δεν το έχουμε δουλέψει πολύ. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε με περισσότερη ενέργεια, αλλά θα πρέπει να μάθουμε να διαβάζουμε τι παίζει η αντίπαλη ομάδα. Θα προσπαθήσουμε να το βελτιώσουμε το κομμάτι αυτό. Υπάρχει και το θετικό ότι προσπαθήσαμε να πασάρουμε την μπάλα και είχαμε 21 ασίστ με 8 λάθη. Αυτό δείχνει τη διάθεση των παιδιών να βοηθήσει ο ένας τον άλλον. Καλή συνέχεια στη Ρόδο και στον Άρη Λυκογιάννη".

Από την πλευρά του, ο Τζέιμς Γκιστ σχολίασε πως " ήταν ένα σκληρό παιχνίδι σήμερα. Η ομάδα του Κολοσσού στάθηκε καλά στο παιχνίδι. Στο πρώτο δεκάλεπτο είχε το προβάδισμα, αλλά εμείς μείναμε δεμένοι σαν ομάδα και προσηλωμένοι στο πλάνο μας. Καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη σε ένα καλό ματς. Συγχαρητήρια στην ομάδα του Κολοσσού".

Λυκογιάννης: "Πετύχαμε τους στόχους μας"

Στην αντίπερα όχθη, ο Άρης Λυκογιάννης είπε πως " ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι από την πλευρά μας στο κλείσιμο της σεζόν. Παίξαμε έξυπνα και είχαμε περίσσευμα ενέργειας, παρά το γεγονός πως στερηθήκαμε τον Σαλούστρο. Είχαμε καλή περιφερειακή μέρα και ήμασταν άκρως ανταγωνιστικοί. Από 'κει και πέρα, τελειώνει μία σεζόν πολύ δύσκολη για εμάς. Με καινούριους παίκτες και χαμηλό μπάτζετ. Πετύχαμε τους στόχους που είχαμε βάλει. Καθιερώσαμε νέους παίκτες, μπήκαμε στα πλέι οφ και αν δεν είχαμε κάποιους τραυματισμούς τους τελευταίους μήνες θα είχαμε υψηλότερη θέση στη βαθμολογία. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και τους συνεργάτες μου για τη συνεργασία που είχαμε όλη τη σεζόν. Τη διοίκηση της ομάδας, τους δύο χορηγούς, τους κ.κ. Κουγιό και Χατζηλαζάρου. Τον πρόεδρο τον κύριο Κόκκινο", ενώ σε ερώτηση για το αν θα παραμείνει στην ομάδα απάντησε:

" Συζήτηση επίσημη δεν έχει γίνει. Θα γίνει σίγουρα. Είχαμε δύο σεζόν με καλή συνεργασία και έχουμε βρει μία κοινή γραμμή με τους ανθρώπους της ομάδας. Αλλά, είναι νωρίς ακόμη γιατί τώρα προέχει να ξεκουραστούμε και να απέχουμε από το μπάσκετ. Θα είμαστε σε επαφή και θα δούμε".

Τέλος, ο Αλέξανδρος Αγγελάκος δήλωσε: " Προσπαθήσαμε να δυσκολέψουμε τον αντίπαλό μας, που είναι μεγαλύτερης κλάσης. Το κάναμε στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού, αλλά στο τέλος όπως είναι λογικό δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη. Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ