STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πεδουλάκης: "Αν δεν γίνουμε πιο σκληροί, δεν θα είμαι εδώ"

Πεδουλάκης: "Αν δεν γίνουμε πιο σκληροί, δεν θα είμαι εδώ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Πολύ ενοχλημένος από την εμφάνιση της ομάδας του ήταν ο Αργύρης Πεδουλάκης! Διαβάστε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου του ΣΕΦ.

Αν τον έπιανες από τη μύτη, θα έσκαγε. Ο Αργύρης Πεδουλάκης δεν είχε όρεξη για πολλά λόγια μετά το φινάλε του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όμως στη συνέντευξη Τύπου "πήρε μπροστά" και ήταν φανερά ενοχλημένος από την εμφάνιση της ομάδας του. Είπε μάλιστα πως έχει παράπονα γιατί για άλλο ένα ματς, οι παίκτες του δεν έβαλαν τα κορμιά τους στη φωτιά.

" Νομίζω ότι η αποψινή, ήταν μια τραγική εμφάνιση από εμάς. Και μπορώ κάποια πράγματα να τα καταλάβω, αλλά..." είπε ο "Άρτζι" και συνέχισε λέγοντας πως: " Μείναμε στο τρίτο λεπτό και χάσαμε τον ρυθμό μας. Δεν μπορώ να καταλάβω πως χάσαμε τόσα πολλά ριμπάουντ. Για συνεχόμενα παιχνίδια, δεν βάζουμε το κορμί μας στη φωτιά. Από τις 39 μπάλες, ο Ολυμπιακός πήρε τις 20 στο δικό μας γήπεδο. Αυτό δείχνει διάθεση, δείχνει ενέργεια, πρέπει ν' αλλάξουμε μέταλλο. Θεωρώ ότι γίναμε αρκετά σοφτ. Πρέπει να γίνουμε πιο σκληροί. Το απλό πράγμα είναι το δύσκολο. Να είστε σίγουροι πως όταν ο Παναθηναϊκός φτάσει στα ματς που θα κρίνουν κάτι, θα είναι σκληρός. Αν δεν είναι, τότε δεν θα είμαι εγώ εδώ".

Ο Πεδουλάκης μίλησε και για την αγωνιστική κατάσταση του Νικ Καλάθη, που δείχνει να δυσκολεύεται πολύ από τη στιγμή που ο Μάικ Τζέιμς τραυματίστηκε: " Δεν συγχωρείται ο Νικ να μην είναι καλά. Μπορεί μία μέρα να μην μπαίνουν τα σουτ, όμως πρέπει να βρίσκουμε λύσεις. Κι εμείς δεν έχουμε λύσεις. Δεν έχουμε την πολυτέλεια αυτή. Αν δεν μετακινήσεις την άμυνα, πως θα κάνεις ασίστ. Εμείς ούτε επίθεση δεν κάναμε. Από τα απλά πράγματα πρέπει να ξεκινήσουμε. Πρέπει να χτίσουμε την ομάδα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ