STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πασκουάλ: "Χρειάστηκε να υποφέρουμε για να πάρουμε τη νίκη"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐËÅÉ ÏÖ / ÖÅÍÅÑÌÐÁ×ÔÓÅ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / PLAY OFF / FENERBAHCE - PANATHINAIKOS (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, παραδέχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε πολύ μέχρι να πάρει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ. Για χαμένη ευκαιρία έκανε λόγο ο Ντόνι ΜακΓκράθ.

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε πάρα πολύ, αλλά στο τέλος κατάφερε να κερδίσει με 81-72 την ΑΕΚ και να κάνει το 2-1 στην σειρά των ημιτελικών της Stoiximan.gr Basket League.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Τσάβι Πασκουάλ, παραδέχθηκε ότι ο Παναθηναϊκός υπέφερε μέχρι να κερδίσει, ενώ στάθηκε στο κάκιστο ποσοστό της ομάδας του στις βολές (14/29).

" Πήραμε μία σημαντική νίκη, σε ένα παιχνίδι που κάποια στιγμή έγινε αρκετά περίπλοκο. Ήταν ένα παιχνίδι που ξεκινήσαμε καλά και το ελέγξαμε. Σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ωστόσο είχαμε πρόβλημα στις ελεύθερες βολές" δήλωσε αρχικά ο Καταλανός τεχνικός, συμπληρώνοντας στην συνέχεια: " Πιστεύω ότι αυτός είναι ο λόγος που πήγαμε στο ημίχρονο χωρίς να έχουμε διαφορά υπέρ μας, κάτι που θα μας έδινε αυτοπεποίθηση. Αντιθέτως, αυτό έδωσε αυτοπεποίθηση στον αντίπαλο, που σημείωσε 5 τρίποντα στο τρίτο δεκάλεπτο και έπρεπε μετά να υποφέρουμε και να παίξουμε πολύ καλά για να πάρουμε το παιχνίδι".

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης δήλωσε από την πλευρά του: " Είχαμε συζητήσει από τα αποδυτήρια ότι θέλαμε να μπούμε δυνατά στο παιχνίδι από το πρώτο δευτερόλεπτο και να δείξουμε ότι το θέλαμε περισσότερο. Ξεκινήσαμε καλά, δυστυχώς όμως στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ΑΕΚ ανέτρεψε τα δεδομένα, ενώ στην τρίτη περίοδο βρεθήκαμε κάποια στιγμή στο -8. Παίξαμε σαν ομάδα, όμως, βγάλαμε ενέργεια, συνεχίσαμε στον ίδιο ρυθμό και είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τη νίκη".

Μανωλόπουλος: "Χάσαμε την συγκέντρωσή μας στο τέλος"

Ο τεχνικός της ΑΕΚ, Σωτήρης Μανωλόπουλος, στάθηκε από την πλευρά του στην έλλειψη συγκέντρωσης των παικτών του στο τελευταίο δίλεπτο του αγώνα: “ Ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι. Νομίζω ότι για 37 λεπτά περίπου ήμασταν πάρα πολύ καλοί, ανταγωνιστικοί και συγκεντρωμένοι σε άμυνα και επίθεση. Στα τελευταία λεπτά ο Παναθηναϊκός σκλήρυνε ακόμα περισσότερο όμως, εμείς χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας, κάναμε λάθη σε άμυνα και επίθεση, για αυτό χάσαμε.

Σίγουρα έπαιξε ρόλο και αυτό που έγινε στο τέλος της τρίτης περιόδου, όταν το +8 έγινε +1. Ο Παναθηναϊκός ήταν βέβαιο ότι θα αντιδράσει, κάτι που έκανε και για αυτό χάσαμε την διαφορά σε εκείνο το σημείο. Ο Παναθηναϊκός σκλήρυνε ακόμα περισσότερο στο τέλος, ενώ έπαιξε ρόλο και η κούραση κάποιων παικτών για εμάς. Βρισκόμαστε στο τέλος της σεζόν, οι παίκτες έχουν παίξει πάρα πολλά παιχνίδια και σίγουρα έπαιξε τον ρόλο της”.

Ο Ντόνι ΜακΓκράθ από την πλευρά του στάθηκε στο γεγονός ότι η ΑΕΚ έχασε μία καλή ευκαιρία να πάρει κεφάλι στην σειρά: “ Ήταν μία χαμένη ευκαιρία για εμάς. Είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε το παιχνίδι. Παίξαμε καλύτερα στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγωνα, αλλά στα τελευταία 2 λεπτά κάναμε κάποια λάθη, πήραμε κάποια άσχημα σουτ και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να πάρει το παιχνίδι”.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ