STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Πασκουάλ: "Προχωράμε χωρίς βεβιασμένες κινήσεις"

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÔÓÓÊÁ ÌÏÓ×ÁÓ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - CSKA MOSCOW / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τσάβι Πασκουάλ μίλησε για την εικόνα του Παναθηναϊκού Superfoods, αποφεύγοντας να αναφερθεί σε ενδεχόμενες αποχωρήσεις.

Ο Τσάβι Πασκουάλ δήλωσε ικανοποιημένος για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του, λίγα λεπτά μετά το φινάλε του αγώνα με τον Γυμναστικό Λάρισας , ενώ απέφυγε να απαντήσει στο αν υπάρχουν διλήμματα σε ό,τι αφορά στην εικόνα που έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή το ρόστερ του Παναθηναϊκού Superfoods.

" Παίξαμε σοβαρά σήμερα και δουλέψαμε σε κάποια πράγματα που έχουμε δοκιμάσει στην προπόνηση επιθετικά κι αμυντικά και είμαστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Παίξαμε καλά, κυκλοφορήσαμε την μπάλα και δώσαμε βοήθειες στην άμυνα, όλα μπορούν να βελτιωθούν αλλά είμαστε σε καλό δρόμο", ήταν η αρχική τοποθέτησή του προπονητή των "πρασίνων", ο οποίος εξήγησε αμέσως μετά πως " πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να δουλέψουμε, να προχωρήσουμε βήμα - βήμα και με ηρεμία, χωρίς βεβιασμένες κινήσεις".

Από την πλευρά του, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος ανέφερε αρχικά πως " ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση. Έκανε και δύο νέες προσθήκες και ίσως χρειαστεί χρόνο για να μονταριστεί εκ νέου. Να συνεχίσει έτσι, κάτι το οποίο είπα και στον κόουτς Πασκουάλ. Να πετύχει τους στόχους του σε Ελλάδα και Ευρώπη", ενώ αναφορικά με την ομάδα του, είπε:

" Έχουμε δύο εντός έδρας ματς και με τα Τρίκαλα εκτός τις επόμενες τρεις αγωνιστικές. Παιχνίδια τα οποία θα καθορίσουν την χρονιά μας. Να δούμε που μπορούμε να φτάσουμε. Από το να σωθούμε μέχρι να κοιτάξουμε τα playoffs. Να είμαστε υγιείς. Προβλήματα υπάρχουν, όχι μέσα στον αγωνιστικό χώρο, αλλά έξω από αυτόν. Δεν πρόκειται να σκάσει κάτι. Δεν έχουμε άνθρωπο που θα εξαφανιστεί. Υπάρχει πρόβλημα τεχνογνωσίας και πρόβλημα στελέχωσης το οποίο συνδυάζεται με το οικονομικό. Υπάρχει δυσλειτουργία και έχουμε μείνει πίσω. Μου φαίνεται ότι πάμε για ρεκόρ. Όμως έχουμε εξαιρετικό κλίμα μέσα στην ομάδα με τους Έλληνες να κρατάνε τα ηνία, ενώ και οι Αμερικανοί μπορεί να μην είναι ονόματα, αλά είναι καλά παιδιά και θα στηρίξουμε όλοι την προσπάθεια μέχρι το τέλος. Υπάρχουν κάποια έσοδα, να γίνει καλή χρήση και να μπορέσει η ομάδα αναπνεύσει. Να φύγει το άγχος της καθημερινότητας και να συνεχίσουμε καλά".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ