STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο γήπεδο οι "αιώνιοι"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ /  EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΟΛΟΣΣΟΣ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΧΑΡΗΣ ΖΑΜΠΕΤΟΥΛΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Το βεβαρημένο πρόγραμμα των "αιωνίων" στην EuroLeague, υποχρέωσε τον ΕΣΑΚΕ να ορίσει τους αγώνες τους για τη 10η αγωνιστική την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Στη Ρόδο οι "πράσινοι", στο ΣΕΦ (για πρώτη φορά φέτος με κόσμο) οι "ερυθρόλευκοι".

Οι υποχρεώσεις των "αιωνίων" στην EuroLeague έφεραν τον -υποχρεωτικό- ορισμό αγώνων της Stoiximan.gr Basket League για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Όπως ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ, ο Παναθηναϊκός Superfoods και ο Ολυμπιακός θα περάσουν την τελευταία μέρα του έτους στο γήπεδο, ο πρώτος εκτός έδρας απέναντι στον Κολοσσό H Hotels κι ο δεύτερος εντός με τον Πανιώνιο (σ.σ.: θα είναι το πρώτο εντός έδρας με κόσμο για φέτος). Κι αυτό γιατί το πρόγραμμα αμφοτέρων είναι τόσο βαρύ, που δεν μπορούσαν να γίνουν αλλιώς τα πράγματα.

Αυτό βέβαια είναι κάτι συνηθισμένο για τους παίκτες των δύο εκπροσώπων μας στην EuroLeague, κι όχι για αυτούς των "θαλασσί" και των "κυανέρυθρων", που θα βιώσουν μία πρωτόγνωρη κατάσταση. Αντίθετα, διακοπή θα υπάρχει στις εντός των συνόρων υποχρεώσεις την περίοδο των Χριστουγέννων, αφού η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στις 16 και 17 Δεκεμβρίου.

Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά στους "αιώνιους", έχουν αγώνα στην EuroLeague στις 28/12 (ο Παναθηναϊκός Superfoods εκτός με Βαλένθια, κι ο Ολυμπιακός εκτός με Ζάλγκιρις), αλλά και αμέσως μετά, στις 4/1 οι "πράσινοι" (εντός με Αναντολού Εφές) και στις 5/1 οι "ερυθρόλευκοι" (εντός με Αρμάνι Μιλάνο).

Αναλυτικά το πρόγραμμα από την 7η έως τη 10η αγωνιστική:

Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο γήπεδο οι "αιώνιοι"
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο γήπεδο οι "αιώνιοι"
TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ