STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παπαθεοδώρου: "Σεβαστήκαμε τον αντίπαλό μας"

Παπαθεοδώρου: "Σεβαστήκαμε τον αντίπαλό μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και ο Κώστας Φλεβαράκης είχαν εκ διαμέτρου αντίθετα πράγματα να πουν μετά το τέλος του αγώνα της Κηφισιάς με τα Τρίκαλα, που βρήκε την πρώτη να θριαμβεύει με +36 (115-79).

Η Κηφισιά μετέτρεψε σε παράσταση για ένα ρόλο το παιχνίδι με τα Τρίκαλα, με το τελικό +36 να αντικατοπτρίζει πλήρως όσα έγιναν στο Ζηρίνειο . Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου σχολίασε την απόδοση των παικτών του τονίζοντας ότι η ομάδα του έπαιζε στο "κόκκινο" μέχρι το τέλος του αγώνα γιατί σεβάστηκε τον αντίπαλο.

" Σήμερα κάναμε μια πάρα πολύ εμφάνιση ειδικά στην επίθεση βρέθηκαν σε μια εξαιρετική βραδιά όλοι οι παίκτες μας ακόμα και ο παίκτης που φέραμε πριν 3 μέρες ήταν πολύ εύστοχος. Καταφέραμε μετά τα πρώτα 10-12 λεπτά να πάρουμε μια μεγάλη διαφορά, παίξαμε σοβαρά ως το τέλος σεβόμενοι τον αντίπαλό μας. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τη σημερινή αλλά και για όλη την προσπάθεια συνολικά", ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή της Κηφισιάς, για να συνεχίσει:

" Είναι πολύ σημαντικό για μας που ασχολούμαστε όλη τη μέρα με το μπάσκετ να μην ξέρουμε ποιο ρόστερ θα έχουμε την επόμενη μέρα. Αντιμετωπίσαμε το ίδιο πρόβλημα πριν από 15 μέρες. Η διαφορά είναι Κηφισιάς και Τρικάλων είναι ότι η ομάδα μας έχει και μερικούς καλούς Έλληνες παίκτες και είναι πιο εύκολο να φέρει και έναν ξένο παίκτη, οπότε δεν έχουμε πληρώσει την απουσία του Λόουερι, αλλά το πρόβλημα υφίσταται και είναι πολύ μεγάλο και δε νομίζω ότι μπορεί να γίνει σοβαρή δουλειά με αυτά τα δεδομένα".

Ενώ, ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του λέγοντας ότι " σήμερα, μπορεί να φανεί παράξενο αυτό που λέω, σώσαμε την κατηγορία και συνεχίζουμε βλέποντας τι καλύτερο μπορούμε να κάνουμε . Θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό στο υπόλοιπο πρωτάθλημα. Καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο του κόουτς, ο οποίος έχει καταφέρει με δύσκολες συγκυρίες να παραμείνουν τα Τρίκαλα στην Α1 και πιστεύω ότι επειδή είναι έμπειρος και έξυπνος θα βρει και πάλι τον τρόπο να κάνει το ίδιο. Καλή συνέχεια και καλή επιστροφή".

Από την πλευρά του, ο Ρόσκο Σμιθ πρόσθεσε: " Είχαμε μια καλή μέρα σήμερα. Παίξαμε σκληρά και όλοι εκτέλεσαν σωστά και σε άμυνα και σε επίθεση. Παίξαμε επιθετικά στην άμυνα από την αρχή του αγώνα και η επικοινωνία μας στο παρκέ σε άμυνα και επίθεση ήταν εξαιρετική και αυτό αρκούσε για να κερδίσουμε το ματς".

Παπαθεοδώρου: "Σεβαστήκαμε τον αντίπαλό μας"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Φλεβαράκης: "Πρέπει να σταματήσει η κατρακύλα"

Ο Κώστας Φλεβαράκης είχε παραπάνω από έναν λόγους να είναι εκνευρισμένος με την απόδοση των παικτών του, αφού το -36 κάθε άλλο παρά τιμητικό είναι. Ο προπονητής των Τρικάλων ανέφερε αρχικά ότι " είχαμε ένα παιχνίδι απέναντι σε μια πάρα πολύ καλή ομάδα , η οποία μετά από ένα δεκάλεπτο, χοντρικά, κατάλαβε ότι είναι μόνη της στο γήπεδο γιατί δυστυχώς εμείς δεν εμφανιστήκαμε. Η Κηφισιά πήρε μια πανάξια νίκη, έπαιξε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και εμείς πρέπει να καταλάβουμε ότι στο ελληνικό μπάσκετ πρέπει κάποια στιγμή αυτή η κατρακύλα πρέπει να σταματήσει", για να εξηγήσει ότι "δεν μπορεί κάθε μέρα και από το πρωί μέχρι το απόγευμα να φεύγουν παίκτες και τελικά να δίνεται η εικόνα στους ξένους ότι έρχονται να παίξουν 5 ματς και φεύγουν. Είναι πολύ κρίμα γιατί κάποιοι κάνουν τεράστια προσπάθεια μέσα στο γήπεδο και δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να μείνουν ανεπηρέαστοι με αυτά που γίνονται".

Δεν παρέλειψε να αναφέρει μάλιστα πως " θα συνεχίσουμε να παλεύουμε άσχετα με το ρόστερ που κανείς δεν ξέρει. Η ομάδα θα παραμείνει στην κατηγορία αλλά θα το ξαναπώ ότι είναι πάρα πολύ κρίμα αυτό που γίνεται και πραγματικά εύχομαι ούτε ο Ηλίας ούτε άλλος συνάδελφος να το ζήσει αυτό . Καλή συνέχεια στην Κηφισιά, η οποία έπαιξε καλά παρόλο που εμείς δεν ήμασταν στο γήπεδο και πέτυχε τέτοιο σκορ που δε νομίζω να το έχει ξανακάνει όπως και εμείς ακόμα κι όταν παίζαμε με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό αλλά αυτό δεν αναιρεί την πολύ καλή εικόνα της Κηφισιάς.Ήταν σε τρομακτική μέρα και δίκαια πήρε αυτή τη νίκη".

Τέλος, ο Γιάννης Καραθανάσης δήλωσε: " Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Κηφισιάς. Μας κέρδισε δίκαια. Από την πλευρά μας είχαμε μια αδικαιολόγητη παρουσία. Δουλέψαμε όλη την εβδομάδα σε ό,τι έπρεπε και σε ό,τι ζήτησε ο κόουτς δεν το βγάλαμε καθόλου στο γήπεδο. Πιστεύω δεν παλέψαμε καθόλου με την καρδιά μας , δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι, κάναμε πολλά λάθη , χάσαμε πολλά αμυντικά και επιθετικά ριμπάουντ και δεν μπήκαμε καλά από το πρώτο λεπτό. Δεν έχουμε σταθεροποιηθεί στην ομάδα, πρέπει να βρούμε ρυθμό και σωστό ρόστερ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ