STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παπαθεοδώρου: "Ο Μαυροειδής ήταν πολλά για την ομάδα"

Παπαθεοδώρου: "Ο Μαυροειδής ήταν πολλά για την ομάδα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Παρά τις αλλαγές στο ρόστερ, η Κηφισιά πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Καβάλας, με τον Ηλία Παπαθεοδώρου να ευχαριστεί τον κόσμο των "Αργοναυτών" για την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν. Τι είπε ο Γιάννης Τζήμας.

Οι εκτός έδρας αγώνες είναι το... φόρτε της Κηφισιάς, η οποία πήρε το "διπλό" στην Καβάλα, φτάνοντας τις τέσσερις νίκες σε έξι αγώνες. Μετά το τέλος της αναμέτρησης στην Καλαμίτσα, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε:

" Θεωρώ ότι πετύχαμε μία πολύ σημαντική νίκη για τη συνέχεια της ομάδας, κατά κύριο λόγο γιατί είχαμε δύο αλλαγές μέσα στη βδομάδα που δε ξέραμε πόσο θα επηρεάσουν την εικόνα της ομάδας. Η ομάδα στήριζε πολλά πάνω στο Μαυροειδή, ήταν πολλά για την ομάδα. Ήρθαν άλλοι δύο παίκτες, ο Σμιθ και ο Γλυνιαδάκης. Ο δεύτερος λόγος είναι ότι παίζαμε με μία ομάδα που ήθελε το παιχνίδι. Είναι θέμα χρόνου να βελτιωθεί η Καβάλα. Ήταν σημαντικό για μας να περιορίσουμε στην άμυνα τους καλούς παίκτες της Καβάλας, όμως δεν είχαμε συνέπεια στην επίθεση και δεν καταφέραμε να πάρουμε ποτέ μία σοβαρή διαφορά.

Νομίζω ότι στο τέλος με τον τρόπο όπου εξελίχτηκε το παιχνίδι μας ευνόησε, η Καβάλα είναι νέα ομάδα, λίγες μέρες μαζί. Εμείς έχουμε συνοχή και αυτό ήταν πολύ σημαντικό γιατί είχαμε φρεσκάδα στις αποφασίσεις μας, για μας είναι η μεγαλύτερη μέχρι τώρα εκτός έδρας νίκη, τεράστιας σημασίας νίκη. Ο κόσμος της Καβάλας ήταν συγκλονιστικός, άκρως μπασκετικός και αισθανθήκαμε ωραία που μας χειροκρότησαν".

Από την πλευρά του, ο Ντάστιν Χογκ πρόσθεσε: " Το σημερινό παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό για μας, καμία ομάδα δεν ήταν έτοιμη για αυτό. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ καλή άμυνα εμποδίζοντας τους επιθετικούς. Πήραμε καλάθια από τον Γλυνιαδάκη και μας βοήθησε σημαντικά και ουσιαστικά μας άνοιξε την πόρτα και οι υπόλοιποι να σκοράρουμε. Στο β' ημίχρονο κάναμε καλύτερη δουλειά και στην παράταση βάλαμε τις βολές και ουσιαστικά εμποδίσαμε την επίθεση της Καβάλας".

Τζήμας: "Κάναμε υπερπροσπάθεια στην άμυνα, αλλά..."

Ο Γιάννης Τζήμας ανέφερε: " Συγχαρητήρια σε όλο το τιμ της Κηφισιάς, δεν είναι τυχαία η πορεία της μέχρι τώρα. Εμείς ήμαστε μία ομάδα15-20 μερών στην ουσία, Ρόμπινσον - Βάργκας και Τζόουνς ενσωματώθηκαν στο πρωτάθλημα με την έναρξη ουσιαστικά. Σήμερα επανήλθαν στην ομάδα ο Ταπούτος και ο Δεμερτζής, αλλά δεν ήταν εύκολο σίγουρα να περιμένεις και πολλά πράγματα από τα παιδιά. Τόσο με την ΑΕΚ όπως είδαμε, όσο και σήμερα η εικόνα μας δεν έχει καμία ουσία με την ομάδα των πρώτων τριών αγωνιστικών.

Παρ' όλα αυτά μπορώ να πω ότι σήμερα ευχαριστημένος από την προσπάθειά των παικτών. Στην άμυνα κάναμε υπερπροσπάθεια στην άμυνα και τους σταματήσαμε στους 63 πόντους, όμως η κόπωση και το μικρό rotation που είχαμε αναγκαστήκαμε να παίζουμε με 2-3 κοντούς για να αποφύγουμε την πίεση της Κηφισιάς στο ανοιχτό γήπεδο. Δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Στην παράταση δεν ήταν ευχάριστα τα πράγματα για μας. Εκεί δεν είχαμε εμείς τη φρεσκάδα και τη φυσική κατάσταση της Κηφισιάς".

Τέλος, ο Γιάννης Δεμερτζής είπε: " Το παιχνίδι φαινόταν από την αρχή πως θα πάει στο ένα σουτ. Είχαμε την ευκαιρία δεν βάλαμε το καλάθι για να πάρουμε μία πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα. Τη χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη. Είναι μία δύσκολη στιγμή για την ομάδα αυτή. Πρέπει να φανούμε σκληροί και να δουλέψουμε πιο πολύ για να βελτιωθούμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ