STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παπαθεοδώρου: "Κηφισιά η καλύτερη ομάδα στην Αττική"

Παπαθεοδώρου: "Κηφισιά η καλύτερη ομάδα στην Αττική"
Παπαθεοδώρου ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο τεχνικός της Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου, αναφέρθηκε στο τρόπο που η ομάδα του ηττήθηκε από τον Άρη με αποτέλεσμα να ολοκληρώσει τις φετινές της υποχρεώσεις ενώ την χαρακτήρισε ως την καλύτερη στην Αττική.

Την ικανοποίησή του για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε μετά και τη δεύτερη ήττα από τον Άρη εξέφρασε στη Συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του παιχνιδιού στο Ζηρίνειο ο τεχνικός της Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου. Για το παιχνίδι δεν μπορούσε παρά να σταθεί στη τελευταία φάση της δεύτερης παρατάσης με το αυτοκαλάθι του Ζερμέιν Μάρσαλ κι ακόμη μίλησε για την κατάκτηση της 6ης θέσης ενώ χαρακτήρισε την ομάδα ως τη καλύτερη στην Αττική.

"Σήμερα κάναμε άλλη μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση ελέγχοντας το ματς για 37 με 38 λεπτά απέναντι σε μια ομάδα που έχει καλύτερο υλικό από μας. Αλλά δεύτερο παιχνίδι στο Ζηρίνειο με τον Άρη ενώ είμαστε καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος δεν καταφέραμε να κερδίσουμε. Σήμερα βρήκαμε κι άλλον έναν τρόπο για να χάσουμε. Παρόλα αυτά η εμφάνιση της ομάδας μας όλη τη χρονιά ήταν υψηλού επιπέδου και μας μένει η πίκρα που δεν καταφέραμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι απ΄όλα αυτά στα οποία νομίζω ότι στα 3 από τα 4 ήμασταν αν όχι καλύτεροι σίγουρα ισοδύναμοι με την ομάδα του Άρη. Η χρονιά τελειώνει εδώ με την ομάδα να τερματίζει στην 6η θέση.

Ήταν πολύ ανταγωνιστική όλη τη χρονιά, κατάφερε και πέτυχε όλους τους βασικούς της στόχους. Συγχαρητήρια σε όλους, στα παιδιά, στο σταφ και στη διοίκηση που μας έδωσε τη δυνατότητα να κάνουμε άλλη μια παραγωγική χρονιά με ηρεμία, εμπιστοσύνη και να φέρουμε την Κηφισιά σταθερά πλέον στις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Καθιερωμένα πλέον η Κηφισιά είναι η καλύτερη ομάδα στην Αττική μετά τους 3 μεγάλους και η 6η καλύτερη στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Καλή συνέχεια στον Άρη στην πορεία του στα ημιτελικά", δήλωσε ο τεχνικός της Κηφισιάς .

Κι όσο για τον πλέι μέικερ της Κηφισιάς ο Νίκος Γκίκας δεν μπορούσε πέρα του απολογισμού του για τη χρονιά που ολοκληρώθηκε να σταθεί στο αυτοκαλάθι του Ζερμέιν Μάρσαλ. "Δεν ξέρω τι μπορώ να πω για το συγκεκριμένο ματς. Σίγουρα ήταν ένα πάρα πολύ δυνατό παιχνίδι, δεν είναι τυχαίο ότι και οι δύο ομάδες σούταραν μαζί 85 βολές. Πιστεύω ότι σε όλο το ματς ήμασταν πάρα πολύ καλοί απέναντι σε μια πιο ποιοτική ομάδα. Καταφέραμε να περιορίσουμε τα πλεονεκτήματά του και θα είχαμε κερδίσει αν δεν είχε γίνει στο τέλος κάτι το οποίο δεν ξέρω αν έχει προηγούμενο.

Κακιά στιγμή ή οτιδήποτε το θέμα είναι ότι για μας η χρονιά τελειώνει εδώ. Σίγουρα με πίκρα γιατί ένα τέτοιο ματς δικαιούσαι να το παίρνεις και όχι να το χάνεις. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Παλέψαμε 10 μήνες , δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Παρόλα αυτά, συγχαρητήρια στην ομάδα του Άρη και καλή συνέχεια".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ